EXCEL-FIN

Microsoft Excel voor Financials

1 dag
Intermediate
Available in English

Volg de Microsoft Excel voor Financials training. Deze Excel voor Financials training richt zich op gebruikers in een financiële functie die gebruik maken van Microsoft Excel. Bij deze Excel Financieel training moet je onder andere denken aan de handigste basisfuncties, financiële functies, draaitabellen en geautomatiseerde oplossingsmethoden.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Basisfuncties, financiële functies, draaitabellen en geautomatiseerde oplossingsmethoden gebruiken
Grafieken, Macro's, Wat-als-analyses en matrixformules toepassen
Speciaal gemaakt voor gebruikers van Microsoft Excel in een financiele functie!
€ 449,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Microsoft Excel voor Financials

Deze Excel voor Financials training richt zich op gebruikers in een financiële functie die gebruik maken van Microsoft Excel. De stof is speciaal geselecteerd voor deze doelgroep om het maximale uit Microsoft Excel te halen. Bij deze Excel Financieel training moet je onder andere denken aan de handigste basisfuncties, financiële functies, draaitabellen en geautomatiseerde oplossingsmethoden.

Voor deze Excel Financieel training heb je basiskennis van Microsoft Excel. Heb je dat niet? Dan raden we je aan om te beginnen met de Excel Basis training!

Deze Excel voor Financials training is bedoeld voor gebruikers van Microsoft Excel in een financiele functie.

Diverse functies en meest gebruikte functies

 • Basisfuncties zoals SOM, MAX, MIN en gemiddelde
 • Als en aantal
 • Wiskundige functies
 • Statische functies
 • Tekstfuncties
 • Diverse financiele functies
 • Gemengde celverwijzingen
 • Matrixformules
 • Celverwijzingen
 • Werken met tabellen
 • Grafieken
 • Werkbladopmaak
 • Groeperen en subtotalen
 • Draaitabellen
 • Macro’s
 • Wat-als-analyse
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
1 dag voor € 449,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
Vervolg trainingen

Na het volgen van deze training kun je je verder ontwikkelen met deze aansluitende trainingen.

EXCEL-FIN
Microsoft Excel voor Financials
€ 449,-
Bekijk beschikbaarheid