EXCEL-G

Microsoft Excel Gevorderd

2 dagen
Intermediate
Available in English

Volg de Microsoft Excel Gevorderd training. Je leert uitgebreid hoe je werkbladen op een overzichtelijke manier kan opmaken en leert de functies voor snelle gegevensanalyse kennen. Tijdens deze Gevorderden Excel training ga je aan de slag met sjablonen en afbeeldingen en leert hoe je gegevens direct kan uitwisselen via Word en PowerPoint.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Functies voor snelle gegevensanalyse gebruiken
Sjablonen en afbeeldingen invoegen
Geavanceerdere functies gebruiken, zoals AANTAL, ALS, wiskundige functies, financiële functies en matrixformules
€ 795,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Microsoft Excel Gevorderd

Ken jij de basis van Excel maar wil je meer te weten komen over de geavanceerdere functies die Excel te bieden heeft? Dan is deze Excel voor gevorderden training de training die je zoekt. Je leert uitgebreid hoe je werkbladen op een overzichtelijke manier kan opmaken en leert de functies voor snelle gegevensanalyse kennen. Tijdens deze Gevorderden Excel training ga je aan de slag met sjablonen en afbeeldingen en leert hoe je gegevens direct kan uitwisselen via Word en PowerPoint. Je krijgt een geavanceerder beeld van de functies die je kan gebruiken bij de grafieken in Excel en leert hoe je gegevens kan importeren en bewerken.

Ook de meest voorkomende geavanceerdere functies komen aan bod in de Excel voor gevorderden training. Hierbij kan je denken aan de functie AANTAL, ALS, diverse wiskundige functies, statische functies, financiële functies en matrixformules. Verder leer je hoe je gegevens kan groeperen en subtotalen kan inzetten, leer je over draaitabellen, 3D-werkmappen en je krijgt een introductie op het gebruik van Macro’s in Excel.

Aan de hand van onze Active Learning lesmethode volg jij jouw Excel voor gevorderden training. De focus hierbij ligt op de praktijk. Alles wat je leert, kan je gelijk in de praktijk brengen. Naast een boek en een oefenomgeving die je tijdens de gevorderden training over Excel gebruikt, bevat de trainingsbundel extra oefeningen waarmee je thuis ook nog mee aan de slag kan gaan. Wil jij ook goed worden met Excel? Schrijf je dan nu gelijk in!

Deze training hebben we beschikbaar voor de Excel versies 2013, 2016, 2019 en Excel Online in Office 365. Ben je nieuw met de functies in Excel? Schrijf je dan in voor onze Excel Basis training.

Voor deze training heb je kennis van de Microsoft Excel Basis training of gelijkwaardige kennis.

Deze Excel voor gevorderden training is bedoeld voor gebruikers die al enige kennis hebben van Excel en een verdere uitbreiding van hun kennis behoeven.

 • Werkbladopmaak
 • Gegevensanalyse
 • Sjablonen
 • Gegevensuitwisseling
 • Grafieken vervolg
 • Gegevens importeren en bewerken
 • Werken met bestanden
 • Geavanceerdere functies zoals ALS, AANTAL, wiskundige functies, statische functies, tekstfuncties, financiële functies, datum en tijdfuncties en matrixformules
 • Groeperen en subtotalen
 • Draaitabellen
 • 3D werkmappen
 • Macro’s
 • Allerhande functies 2
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
2 dagen voor € 795,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
Vervolg trainingen

Na het volgen van deze training kun je je verder ontwikkelen met deze aansluitende trainingen.

EXCEL-G
Microsoft Excel Gevorderd
€ 795,-
Bekijk beschikbaarheid