Omgaan met conflicten

Omgaan met conflicten

2 dagen

Conflicten zijn niet altijd te vermijden. Als ze zijn is het zaak ze niet uit de hand te laten lopen. Je wilt de situatie zo snel mogelijk weer hanteerbaar maken.

Wat is de dynamiek van conflicten en op welke wijze kun je conflicten hanteerbaar maken, zowel voor de betrokkene alsook als leidinggevende aan een team?

De training is in hoge mate gericht op zelf-verkenning en oefening.

Wat je van ons kunt verwachten
Training op maat
Flexibel inplannen
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390
Deze training is te volgen als:

Inhoud:

  • Wat is een conflict?
  • Soorten conflict
  • Verloop en dynamiek van een conflict
  • Emoties  en hoe daarmee om te gaan
  • Interventies bij conflicten
  • Soorten conflicten
  • Methode “Kernkwaliteiten” als model voor conflictanalyse
  • Roos van Leary en Transactionele Analayse bij conflicten

Er is geen voorkennis nodig voor deze training.

Deze training is bedoeld voor individuen en leidinggevenden die willen leren omgaan met conflicten. Het richt zich op het begrijpen van de dynamiek van conflicten en het effectief hanteren van conflicten, zowel op persoonlijk niveau als in een leidinggevende rol binnen een team.

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Omgaan met conflicten

Omgaan met conflicten