Effectief omgaan met stress

Effectief omgaan met stress

4 dagen

Stress is normaal…… zolang je ook aan ontspannen toekomt!

Als stress je gaat belemmeren om je werk efficient en effectief te doen, kom je op een hellend vlak, dat in het slechtste geval uitmondt in een burn-out.

Deze training is bedoeld voor iedereen die wil leren omgaan met stress, wil leren hoe te “ont-stressen” en wil leren inzien welke stress-factoren voor hem bestaan.

De training is in hoge mate gericht op zelf-verkenning en oefening.

Wat je van ons kunt verwachten
Training op maat
Flexibel inplannen
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390
Deze training is te volgen als:

Inhoud:

  • Wat is stress?
  • Wat doet stress?
  • Hoe goed ken je jezelf?
  • Stress symptomen: hoe leer je stress herkennen ( bij jezelf en anderen)
  • Belemmerende overtuigingen als stress-bron
  • R.E.T. als stress-beheer methode (Cognitief)
  • MBSR als actieve manier om te ontstressen
  • Je leven beteren en stress voorkomen
  • Assertiviteit

Er is geen voorkennis nodig voor deze training.

Deze training is voor iedereen die wil leren omgaan met stress, effectief wil “ont-stressen” en inzicht wil krijgen in persoonlijke stressfactoren.

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Effectief omgaan met stress

Effectief omgaan met stress