Master IT Podcast Aflevering 9

Welke programmeertalen moet je echt kennen?

29/03/2022
Seizoen 1, Aflevering 9

Nog voordat de computer werd uitgevonden bedacht Ada Lovelace in de 19e eeuw in theorie een computer waarop ze een stukje software had gemaakt. Beter bekend als het eerste algoritme dat ooit bedacht is.

Tegenwoordig is de keuze reuze. Zo kan je aan de slag met Javascript, jQuery, Angular, Vue, Python & more. Programmeertalen zijn er in overvloed, overal om ons heen en leiden wel eens tot keuzestress. Vaak krijgen we namelijk de vraag in welke programmeertaal een IT’er zich het beste kan verdiepen. Die stress snappen we en daar hebben we een antwoord voor!

Programmeertaal expert Frank Kremer beantwoordt samen met onze host, Ruud Coumans, in deze aflevering de vraag: Welke programmeertalen moet ik echt kennen?

Master IT podcast opname aflevering 9
Links Frank Kremer, rechts Ruud Coumans

Programmeren kan je leren

Wil je zelf aan de slag met een programmeertaal? Bekijk dan onze IT trainingen! Binnen no time geven we een boost aan jouw carrière en gaan we aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen.

Jouw vraag beantwoord

Heb jij nou ook een brandende IT vraag? Stuur deze dan in naar podcast@master-it.nl en wie weet krijg jij het antwoord van een professional in de volgende aflevering!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen