Hybride server cover

Wat moet je weten als je een hybride server model onderhoudt?

05/01/2022
Seizoen 1, Aflevering 6

Wat moet je weten als je een hybride server model onderhoudt?

De cloud-revolutie is nog lang niet voorbij, bijna alle grote bedrijven draaien een groot deel van hun applicaties op een extern datacenter. Maar, ook on-premise is nog niet out-of-the-picture. Sterker nog, de hybride cloud neemt toe aan populariteit.

Waarom is dat? Wat zijn de voor- en nadelen? En wat moet je nu écht weten wanneer je zo’n hybride cloud moet gaan onderhouden? Daar gaat expert Hans Potse, samen met onze host Ruud Coumans, ons alles over vertellen in deze 6e aflevering van De Master IT Podcast.

Luister de podcast

Luister de Master IT Podcast hieronder of vind ons op Spotify en iTunes.

De Master IT podcast aflv 6

Jouw vraag beantwoord

Heb jij nou ook een brandende IT vraag? Stuur deze dan in naar podcast@master-it en wie weet krijg jij het antwoord van een professional in de volgende aflevering!

Microsoft trainingen

Wil jij nog verder in dit onderwerp duiken en écht alles te weten komen over het beheren van hybride servers? Dan is een training natuurlijk een uitstekend begin! Bij Master IT bieden we je alle kennis die je nodig hebt om jouw leerdoelen te halen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met één van onderstaande trainingen óf om een advies op maat vragen bij één van onze experts. Met bijvoorbeeld onze 4 daagse Windows Server Hybrid Administrator Associate training weet je in ieder geval zeker dat je goed zit.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen