Apps ontwikkelen en automatiseren zonder developer: hoe dan?

Seizoen 1, Aflevering 4

Hoe is het mogelijk om apps te ontwikkelen zonder developer in huis?

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het mogelijk is om apps te ontwikkelen zonder enige programmeer kennis? Het Power Platform van Microsoft is een ontzettend populair programma om allerlei processen van bedrijven, op verschillende levels, te automatiseren. En dit zonder het leren van een ingewikkelde programmeer taal. Klinkt too good to be true? Is het niet! Hoe dit mogelijk is, wat je hiervoor nodig hebt en hoe je hiermee van start kunt komt allemaal aan bod in deze aflevering.

Daarnaast beantwoord expert Arthur Goudswaard, samen met onze host Ruud Coumans, de vraag: Apps ontwikkelen en automatiseren zonder developer: hoe kan dat?

Luister de podcast

Luister de Master IT Podcast hieronder of vind ons op Spotify en iTunes.

Jouw vraag beantwoord

Heb jij nou ook een brandende IT vraag? Stuur deze dan in naar podcast@master-it en wie weet krijg jij het antwoord van een professional in de volgende aflevering!

Microsoft trainingen

Wil je zelf aan de slag met Microsoft Power Platform? Dan is een training (en certificering) een uitstekend begin! Bij Master IT bieden we je alle kennis die je nodig hebt om jouw leerdoelen te halen. Binnen no-time ben jij je eerste apps zelf aan het maken. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met één van onderstaande trainingen óf om een advies op maat vragen bij één van onze experts.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen