Locatie

Eindhoven

Fellenoord 170
5611 ZB Eindhoven

Parkeren
Je kunt je auto parkeren op de begane grond in het openbare gedeelte (voor de slagboom) van parkeergarage ’T Eindje. Tarief parkeerautomaat: €11,- per dag. Er is zeer regelmatig controle, plaats daarom je parkeerkaartje goed zichtbaar achter jouw voorruit. Maak je gebruik van een navigatiesysteem, voer dan als eindbestemming ’T Eindje in. In de gemeente Eindhoven kun je parkeren met het ‘kentekenparkeren’. Dit betekent dat je op een aantal gemeentelijke parkeerterreinen (waaronder ’T Eindje) je kenteken moet invoeren in de parkeerautomaat. Je kunt op deze terreinen niet meer met muntgeld betalen, alleen met PIN, Credit Card of ParkMobile.

Fietsenstalling

In Eindhoven hebben we een fietsenstalling die afgesloten wordt. Als je op onze locatie komt kun je vragen naar de sleutel van de fietsenstalling en daar kun jij je fiets opbergen.

Looproute
Vanuit Centraal Station Eindhoven kies je voor de uitgang Noord (je komt uit bij de busplaatsen). Vervolgens geheel links aanhouden richting het Beursgebouw en de voetgangerstunnel volgen. Na de 3e tunnel ga je linksaf en je staat voor het gebouw Fellenoord 100-180.