NWF

Network Fundamentals

3 dagen
Beginner
Available in English

Volg de NWF Training Network Fundamentals. Tijdens deze training leer je de concepten en terminologie gebruikt in op TCP/IP gebaseerde netwerken. Tijdens de training ligt de focus op routing en switching.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Een IP Adres plan maken en beoordelen
Werken met Netwerk Services
Wide area networks begrijpen
€ 1.495,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Network Fundamentals

Tijdens deze NWF training leer je de concepten en terminologie gebruikt in op TCP/IP gebaseerde netwerken. Tijdens de training ligt de focus op routing en switching. De hands-on onderdelen van de training zorgen voor een beter begrip en maken de opgedane kennis direct toepasbaar. Dit geldt voor systeem- en netwerkbeheer, maar ook voor omgevingen met bijvoorbeeld IP telefonie, camerabeveiliging of domotica.

De training is primair gericht op praktijkvaardigheden, echter tevens dekt de theorie een groot gedeelte van populaire certificeringen als Cisco’s CCNA en CompTIA Network+.

Het doel van de training is het verkrijgen van een inzicht in de concepten en terminologie gebruikt in op TCP/IP gebaseerde netwerken met een focus op routing en switching.

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over basiskennis van netwerken.

Network Fundamentals is bedoeld voor medewerkers die in hun dagelijkse werkzaamheden in aanraking komen met een op TCP/IP gebaseerd netwerk. Dit geldt voor traditionele functies als systeem- en netwerkbeheerder, maar ook voor functies in omgevingen met bijvoorbeeld IP telefonie, camerabeveiliging of domotica.

Pre Assessment Lesson 1:  Understanding Local Area Networking Lesson 2: Defining Networks with the OSI Model Lesson 3: Understanding Wired and Wireless Networks Lesson 4: Understanding the Internet Protocol Lesson 5: Implemeting TCP/IP in the Command Line Lesson 6: Working with Networking Services Lesson 7: Understanding Wide Area Networks Lesson 8: Defining Network Infrastructures and Network Security Post Assessment

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
3 dagen voor € 1.495,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
NWF
Network Fundamentals
€ 1.495,-
Bekijk beschikbaarheid