AI-3002

Create document intelligence solutions with Azure AI Document Intelligence (AI-3002)

1 dag
Intermediate

Volg de AI-3002 Create document intelligence solutions with Azure AI Document Intelligence en leer alles over Document Intelligence-oplossingen binnen Azure.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

De bijbehorende Microsoft Applied Skill maken en behalen.
Een oplossing voor het analyseren van gebruikelijke documenten met behulp van Document intelligence te maken.
Een oplossing voor het analyseren van bedrijfsdocumenten met behulp van Azure AI Document Intelligence ontwerpen
€ 695,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Create document intelligence solutions with Azure AI Document Intelligence (AI-3002)

To earn this Microsoft Applied Skills credential, learners demonstrate the ability to create and implement Azure AI Document Intelligence solutions. Candidates for this credential should have a solid understanding of creating and using Document Intelligence models through both Document Intelligence Studio and in code. They should also have experience programming in either Python or C#, be familiar with the Azure portal, and be comfortable provisioning Azure AI resources. 

Vaardigheid in Microsoft Azure:Deelnemers moeten bekend zijn met het navigeren door de Azure-portal en in staat zijn om effectief Azure-resources te gebruiken en te beheren.Programmeerkennis:Er wordt verwacht dat deelnemers bekend zijn met programmeren in C# of Python. Deze kennis is essentieel voor het ontwikkelen en implementeren van de documentintelligentie-oplossingen die in de cursus worden behandeld.Kennis van JSON en REST:Een basiskennis van JSON en REST-programmeersyntax is nodig, aangezien veel van de Azure AI Document Intelligence-functionaliteiten via dergelijke interfaces worden aangesproken

Deze cursus is bedoeld voor Azure AI-engineers.

Module 1: Plan an azure AI Document Itelligence solution 

 • Understand AI Document Intelligence
 • Plan Azure AI Document Intelligence resources
 • Choose a model type

Module 2: Use prebuilt Form Recognizer models

 • Understand prebruilt models
 • Use the General Document, Read, and Layout models
 • Use financial, ID, and tax models

Module 3: Extract data from forms with Azure Document Intelligence

 • What is Azure document Intelligence?
 • Get started with Azure Document Intelligence
 • Train custom models
 • Use Azure Document intelligence models
 • Use the Azure Document Intelligence Studio

Module 4: Create a composed Form Recognizer model

 • Understand composed models
 • Assemble composed models

Module 5: Build a Form Recognizer custom skill for Azure Cognitive Search

 • Understand Azure AI Search enrichment pipelines
 • Build an Azure AI Document Intelligence custom skill
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Trainerspagina

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
1 dag voor € 695,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
AI-3002
Create document intelligence solutions with Azure AI Document Intelligence (AI-3002)
€ 695,-
Bekijk beschikbaarheid