ACCESS

Microsoft Access

2 dagen
Intermediate
Available in English

Volg de Microsoft Access training bij Master IT en leer efficiënt werken met Microsoft Acces. Ontdek de basisfunctionaliteiten, concepten van databases en rapporten ontwerpen en beheren.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

De basisfunctionaliteiten van Microsoft Access beschrijven
Databases ontwerpen en beheren
Rapporten en formulieren aanmaken en wijzigen
€ 795,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Microsoft Access

Access behoort tot een van de meest gebruikte database applicaties, waarmee je databases kunt ontwerpen en bijhouden voor uiteenlopende doeleinden. Leer in deze training op een snelle en efficiënte manier met Access werken. Met behulp van case- en oefenmateriaal ervaart de deelnemers o.a. de mogelijkheden van het programma zelf én de mogelijkheden binnen de eigen bedrijfssituatie.

Met de trainer wordt samen bepaald wat je leerdoelen zijn. Dit kunnen basisonderwerpen zijn of meer gevorderde onderwerpen.

Na afronding van deze training:

 • Ken je de basisfunctionaliteiten van Microsoft Access;
 • Begrijp je de concepten van databases en kun je een database ontwerpen en beheren;
 • Kun je gebruik maken van zoekopdrachten;
 • Kun je rapporten ontwerpen en wijzigen;
 • Kun je formulieren ontwerpen en wijzigen.

Voor deze training is algemene basisvaardigheden van Windows van belang. Ervaring met Excel is handig, maar niet noodzakelijk.

Deze training is geschikt voor iedereen die geen, beginnend tot gevorderd ervaring heeft met access. Deze training is geschikt voor cursisten die beter willen leren werken met Access-databases en/of al enkele ervaring hebben in tabellen en query’s. Deze Access training ook geschikt voor medewerkers die gegevens gaan bijhouden of een databases willen ontwerpen.

De inhoud van de training wordt afgestemd op je leerdoelen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Kennismaken met Access
 • Tabel opmaken
 • Een tabel verfraaien
 • Een database maken
 • Relaties binnen Access leggen
 • Een formulier opmaken
 • Afbeeldingen toevoegen
 • Gegevens in het formulier
 • Query maken
 • Query’s exporteren
 • Rapporten maken
 • Rapporten filteren en sorteren
 • Rapporten maken met Rapport Wizzard
 • Etiketten maken
 • Etiketten maken met de wizard Adresetiketten
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
2 dagen voor € 795,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
Vervolg trainingen

Na het volgen van deze training kun je je verder ontwikkelen met deze aansluitende trainingen.

ACCESS
Microsoft Access
€ 795,-
Bekijk beschikbaarheid