Microsoft security certificeringen

Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie


Microsoft
Ervaring
Taal
Rol

Microsoft security certificeringen

Ga jij je verdiepen in de mogelijkheden van het Microsoft Security leer- en certificeringsprogramma? Er zijn drie verschillende Microsoft security certifications:

1. Microsoft Security Operations Analyst

2. Microsoft Identity & Access Administrator

3. Microsoft Information Protection Administrator

Bij elk security certificaat hoort één training, dus als je opgaat voor je examen na één training kun jij al een certificering binnenslepen op het gebied van Microsoft Security. Voor welk Microsoft Security Certificeringspad ga jij?

Wist je dat hackers 579 keer per seconde aanvallen, van individuele phishing tot aanvallen op nationale staten? Dat wil zeggen: werk aan de winkel voor jou!

Download onze overzichtelijke Microsoft poster hier

Step up your game met de Microsoft Security Certificeringen

Wil jij meer weten van informatietechnologieën om je organisatie te beveiligen? Ben je een echte jager die op zoek gaat naar bedreigingen? Dan past de Security Operations certificering goed bij je.

Ga jij liever aan de slag met het ontwerpen, implementeren en beheren van de identiteits- en toegangsbeheersystemen van de organisatie? En wil jij alles weten over veilige authenticatie en autorisatietoegang tot bedrijfsapplicaties? Dan is de Identity & Access Administrator certificering passend.

Ben jij of wil je meer groeien richting een plannende en implementerende rol? Help anderen om compliant te worden en bovendien te blijven! Maar vertaal tevens eisen en compliance controles naar technische implementatie. Word jij hier enthousiast van? Ga dan voor de Information Protection Administrator.

Microsoft Security Certified

Certificeer jezelf tot Microsoft Security Specialist en ontwikkel jezelf op het gebied van security compliance, applicatie- en netwerkbeveiliging en identity & access.

We helpen je graag bij het uitbreiden van jouw security skills en het behalen van je Microsoft Security certificering. Voor meer informatie kun je bij onze opleidingsadviseurs terecht voor vrijblijvend advies.