Word productiever met Azure AI!

Microsoft zorgt er dagelijks voor dat alle gebruikers voorzien worden van ervaringen op basis van AI -Kunstmatige intelligentie-. Niet alleen de nieuwste producten zoals Microsoft Editor in Word, maar ook de wat ‘oudere’ en bekende producten zoals PowerPoint en Outlook. Door deze nieuwe mogelijkheden kun je als gebruiker nóg productiever worden.

Wat is Azure AI?

Azure AI is een set van AI-services gebaseerd op innovaties van Microsoft op het gebied van taalverwerking, spraak, visualisatie en machine learning op maat. Azure AI geeft je toegang tot dezelfde bewezen AI-mogelijkheden die Bing, HoloLens, Xbox en Microsoft 365 gebruiken. Azure AI helpt jouw bedrijf door: 1. De mogelijkheid om oplossingen te bouwen met Azure Search, zodat je beter gebruik kunt maken van informatie in documenten en content. 2. Azure Bot Service en Azure Cognitive Services. Voeg mogelijkheden voor taalkennis, spraak en visialisatie toe aan AI- bots en applicaties. 3. Machine Learning modellen te ontwikkelen die kunnen helpen bij het opstellen van scenario’s omtrent fraudedetective, aanbevelingen of vraagvoorspelling.

Innovatieve productervaringen

Microsoft Editor

Wat is er dan zo innovatief? Microsoft Editor; jouw persoonlijke assistent voor intelligent schrijven, is een door AI aangedreven service en is beschikbaar in meer dan 20 talen. Het helpt je bij grammaticale aanbevelingen en spellingcontrole en is beschikbaar in browserextensies voor Chrome en Edge, Outlook.com en Word. Het geeft je beknopte en duidelijke formuleringen, citatieaanbevelingen en stelt formele taal voor. Dat alles is mogelijk door AI-modellen die gebouwd zijn met Azure Machine Learning.

Microsoft PowerPoint

PowerPoint maakt ook op verschillende manieren gebruik van Azure AI. PowerPoint maakt naast Azure AI ook gebruik van Azure Cognitive Services zoals de spraakservice. Dit maakt het mogelijk om live ondertitels en en ondertitels voor presentaties realtime aan te sturen zodat het voor iedereen makkelijker wordt om deze te volgen. Daarnaast heb je ook nog ‘translator tekst’ om live vertalingen in 60 talen te leveren! Hierdoor kom je in contact met een divers publiek.

Microsoft Teams

Ook bij Microsoft Teams vinden we innovaties die het jou makkelijker maken om op afstand te communiceren en samen te werken. Live ondertiteling tijdens bijeenkomsten worden mogelijk gemaakt door de Speech API voor spraaktranscriptie. Bij een Teams live-event maakt Teams gebruik van Azure AI voor live vertalingen. Hiermee kun je een wereldwijd publiek bereiken! Hierboven lees je dus enkele manieren waarop Microsoft 365 toepassingen Azure AI gebruiken om diverse ervaringen te bieden aan zoveel mogelijk gebruikers. We gaven al aan dat Power Platform, Dynamics 365, HoloLens 2, Xbox en Microsoft 365 vertrouwen op Azure AI. Hiermee krijg je een goede indruk van de enorme breedte en schaal van scenario’s die Azure je kan bieden. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Azure AI? Volg dan bijvoorbeeld de AZ-220 Microsoft Azure IoT Developer training. Leer meer over Azure Artificial Intelligence en ga op voor je examen als jij je wilt certificeren. Infomeer bij ons welke training het beste bij jouw leerdoel aansluit via 0402323390, info@master-it.nl of open de chat op de site.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen