Wie is toch die enthousiaste man in het leslokaal?

Wat is een computer zonder BIOS? Hetzelfde als een training zonder trainer. We kunnen er een lang verhaal van maken, maar hoe je het ook wendt of keert, een trainer is onmisbaar voor een succesvolle training. En dan hebben we het uiteraard niet over zo’n vastgeroeste trainer die een standaard programma opdreunt. Nee, we hebben het over actieve begeleiding van de beste trainers die jou inspireren via onze lesmethode Active Learning. Benieuwd hoe je jezelf versteld kunt laten staan van wat je kunt bereiken met de juiste begeleiding?

De perfecte wisselwerking tussen jou en je trainer

Bij Active Learning vindt er bewezen meer interactie plaats tussen jou en de trainer. Die interactie is daarbij ook nog eens van hogere kwaliteit. Dit komt omdat op je eigen tempo kunt leren, waardoor je de tijd kunt nemen om je eigen ideeën te vormen. Je wordt niet tegengehouden door medecursisten met een ander voorkennis niveau en/of een ander leerdoel. Door de geboden flexibiliteit en het beste lesmateriaal wordt je creativiteit gestimuleerd. Dit komt omdat je zelf de controle neemt over het studeren en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leerdoelen. Hoe zorg je er nu voor dat je uiteindelijk op een succesvolle training kunt terugkijken waarin jouw persoonlijke leerdoelen ruimschoots bereikt zijn? Twee woorden: Active Trainer. Natuurlijk laten we het je niet allemaal zelf uitzoeken, want je wordt gecoacht door een actieve trainer met uitgebreide kennis en ervaring. Iets lezen kun je bijvoorbeeld best zelf, maar het toepassen in de praktijk is vaak het moeilijkste -en leukste!-. Daarom heb je beschikking over de expertise van een enthousiaste trainer die jou 1-op-1 juist bij de vertaalslag naar de praktijk kan helpen.

Zo wordt leren een feestje

Op de eerste dag van de training zit je samen met jouw Active Trainer om te bespreken wat jouw leerdoelen zijn en wat je voorkennis is. Op basis daarvan bekijk je samen welke onderdelen van jouw training het belangrijkste zijn en wat een logische volgorde voor je zou zijn om de zaken aan te gaan pakken. Handig toch? Onze Active Trainer bewaakt je voortgang, beantwoordt al je vragen, stuurt bij en geeft je veel tips en praktijkvoorbeelden. Vanwege de persoonlijke aanpak kun je met je trainer sparren over specifieke situaties die jij in je dagelijks werk tegenkomt of verwacht tegen te komen. Heb je cases en praktijksituaties? Neem ze vooral mee. Hoe gaaf is het dat je gelijk met jouw individuele situatie aan de slag kunt gaan!? Zo wordt trainen niet alleen effectief, maar ook een feestje.

De trainers van Master it Training

Onze gecertificeerde trainers zijn het meest waardevolle onderdeel van Active Learning. Zij helpen jou niet alleen bij de inhoud van de training, maar begeleiden je ook bij het leertraject. Zo ben je verzekerd van een optimaal resultaat, waarbij je na de training staat te popelen om al jouw nieuwe kennis en vaardigheden toe te gaan passen. Wij kunnen niet wachten om ons enthousiasme op jou over te brengen. Wil je graag meer weten over Active Learning? Bel ons -040-2323390-, mail ons -info@master-it.nl-, chat met ons of bekijk onze pagina over Active Learning bij Master it Training. Wil je wat meer de diepte in? De whitepaper De Wetenschap achter Active Learning geeft je een helder overzicht van de onderzoeksresultaten over de effectiviteit van deze lesmethode.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
100% Slagingsgarantie
Flexibel inplannen
Kleine klassen
Gerelateerde trainingen