Applied Skills

Wat zijn Applied Skills?

Leer hoe Microsoft's Applied Skills je technische vaardigheden kan verbeteren door cursussen in cloud computing, AI, cybersecurity en meer. Ideaal voor iedereen die zijn carrière vooruit wil helpen.

Als je geïnteresseerd bent in technologie en je skills wilt boosten, dan is Microsoft’s Applied Skills iets voor jou. Het is ontworpen om je praktische vaardigheden te leren die je direct kunt toepassen, van cloud computing tot AI en cybersecurity. Applied Skills biedt een mooie kans om diep in de technologie te duiken en echt iets nieuws te leren zonder al te ingewikkeld te worden.

Wat zijn Applied Skills?

Microsoft Applied Skills, een nieuwe verifieerbare kwalificatie die valideert dat je over de gerichte vaardigheden beschikt die nodig zijn om kritieke projecten te implementeren die zijn afgestemd op bedrijfsdoelen en -doelstellingen. Applied Skills geeft je een nieuwe kans om je vaardigheden centraal te stellen, zodat je kunt laten zien wat je kunt en wat je kunt bijdragen aan belangrijke projecten in je organisatie.

Voor wie is Applied Skills?

Organisaties zijn op zoek naar talent dat hun meest transformationele projecten op het gebied van cloud computing en AI kan leiden”, zegt Kim Akers, Corporate Vice President van Microsoft. “Met Microsoft Applied Skills bieden we een gestroomlijnd pad om iemands vaardigheden te valideren. Dus of je nu een hiring manager, een recruiter of gewoon een teamgenoot bent die wil samenwerken, als je een certificaat ziet dat is geverifieerd door Microsoft weet je dat je die persoon kunt vertrouwen om de taak uit te voeren.”

Welke Applied Skills zijn er?

Tot op heden zijn de onderstaande Applied Skills beschikbaar. Wanneer er meer Applied Skills beschikbaar zijn worden deze toegevoegd.

AI-050 Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service
AI-3002 Create document intelligence solutions with Azure AI Document Intelligence
AI-3003 Build a natural language processing solution with Azure AI Services
AI-3004 Build an Azure AI Vision solution with Azure AI services

AZ-1001 Deploy and manage containers using Azure Kubernetes Service
AZ-1002 Configure secure access to your workloads using networking with Azure Virtual Network
AZ-1003 Secure storage for Azure Files and Azure Blob Storage
AZ-1004 Deploy and configure Azure Monitor

AZ-2002 Develop an ASP.NET Core web app that consumes an API

PL-7001 Create and Manage Canvas Apps with Power Apps

Meer blogs lezen?

Wat zijn de populairste VMware trainingen?

 

 

 

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen