Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft waar bedrijven een alles-in-1 pakket kunnen nemen waar Office 365, Windows 10 Pro en Enterprise Mobility + Security -EMS- in één bundel worden geleverd. Hiermee levert Microsoft een zorgeloze totaaloplossing.

Verschil tussen Microsoft 365 en Office 365

Hoewel de verwarring continu op de loer ligt, is Microsoft 365 niet hetzelfde als Office 365. Office 365, het bekende pakket van Microsoft waar o.a. Word, Excel en PowerPoint in te vinden zijn, is onderdeel van het Microsoft 365 abonnement. Microsoft kreeg vanuit klanten vaak te horen dat de verschillende abonnementen en geleverde diensten verwarrend en onnodig ingewikkeld waren. Ook hadden veel zakelijke klanten zorgen over de veiligheid van het systeem. Daarom heeft Microsoft een nieuwe abonnementsdienst geïntroduceerd: Microsoft 365.

De kosten van Microsoft 365

Met een enkel abonnement krijgen klanten nu Office 365, Windows 10 Pro en Enterprise Mobility + Security -EMS- voor €16,90/gebruiker/maand, vergeleken met Office 365 voor €10,50/gebruiker/maand. De speerpunt van het abonnement is de geavanceerde beveiliging EMS, waarmee Microsoft de volledige beveiliging van alle gevoelige informatie belooft. Daarnaast komt Microsoft 365 in vergelijking met Office 365 Premium met een mogelijkheid om apparaten te beheren die onderdeel zijn van het totale systeem.

Microsoft 365 bij Master it Training

Met Microsoft 365 is weer een nieuwe structuur toegevoegd die nieuwe kansen biedt voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij Master it Training hebben wij altijd een training die perfect bij jou past. Onze Training Microsoft 365 Fundamentals is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor de beginnende systeembeheerder. Een officiële Microsoft certificering behalen? Bekijk dan eens onze Microsoft Certified: Modern Desktop Administrator Associate -Windows 10-! Wanneer je niet zeker weet welke training of certificering het beste aansluit op jou leerdoelen staan onze opleidingsadviseurs altijd voor je klaar om je te voorzien van advies! Bel 040 23 23 390 of vul het contactformulier in op onze website.

Meer blogs over Microsoft

Wat is Microsoft PowerApps?

Wat is het Microsoft Power Platform?

Wat is Microsoft Defender Application Guard en hoe installeer je het?

Wat is Microsoft Intune en vervangt het SCCM?

Wat is Microsoft Project?

 

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen