SC900 Training

Waarom de SC-900 training overwegen?

Word een professional in Microsoft Security, Compliance en Identiteit met de SC-900 training bij Master IT.

Ben je op zoek naar een solide basis in de domeinen van Microsoft Security, Compliance en Identiteit (SCI) in de cloud? Overweeg dan de SC-900 training. Deze training is ontworpen voor beginners, duurt slechts één dag en is beschikbaar in het Engels. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Wat omvat de SC-900 training?

Deze training stelt je in staat om de basisprincipes van beveiliging, compliance en identiteit te begrijpen. Na afronding van de training kun je:

  1. De essentiële concepten van beveiliging, compliance en identiteit beschrijven.
  2. De concepten en mogelijkheden van Microsoft-oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer beschrijven.
  3. De mogelijkheden van Microsoft-beveiligingsoplossingen beschrijven.

Wat kun je van ons als Master IT verwachten?

Onze training onderscheidt zich door de beste lesmethoden, flexibele planningsopties en kleine klassen. We bieden ook een 100% slagingsgarantie. Hierdoor kun je met vertrouwen aan de cursus beginnen, wetende dat je de benodigde kennis zult verwerven.

Voor wie is deze training geschikt?

De SC-900 training is bedoeld voor iedereen die de basisprincipes van beveiliging, compliance en identiteit in cloudgebaseerde Microsoft-services wilt leren. Hoewel enige voorkennis nuttig is, is deze niet vereist. Een algemeen begrip van netwerken en cloud computing, samen met een algemene IT-achtergrond, is echter handig. Een basiskennis van Microsoft Azure en Microsoft 365 kan ook van pas komen.

Over welke modules beschikt de SC-900 training?

Hier is een beknopte samenvatting van de vier modules van de SC-900 training:

Module 1: Basisbegrippen van beveiliging, naleving en identiteit

Deze module behandelt essentiële concepten en methodologieën op het gebied van beveiliging, compliance en identiteit, inclusief Zero-Trust en privacyprincipes.

Module 2: Microsoft Identity en Toegangsbeheer

Deze module focust op Azure AD-services, identiteitsprincipes, authenticatie, toegangsbeheer en identiteitsbescherming en governance.

Module 3: Microsoft Beveiligingsoplossingen

Deze module dekt beveiligingsmogelijkheden in Microsoft, inclusief Azure-beveiliging, Azure Sentinel, bedreigingsbescherming en endpoint-beveiliging.

Module 4: Microsoft Nalevingsoplossingen

Deze module behandelt nalevingsoplossingen in Microsoft, zoals Compliance Center, informatiebescherming, Insider Risk, audit- en eDiscovery-oplossingen, en governancemogelijkheden voor Azure-resources.

Heb je interesse in de Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals (SC-900) training? Bekijk hier de beschikbaarheid of download de gratis brochure.

Meer blogs

Ontdek de mogelijkheden van de programmeertaal C#

Versterk je Azure-vaardigheden met AZ-040 training

Leren programmeren met Visual Basic

Vergroot je expertise in Azure

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen