DP203 blog

Volg de DP-203 training voor Azure Data Engineering

21/11/2023
Word een Azure Data Engineer met DP-203 Training. Begrijp de belangrijkste technologieën voor analytische oplossingen op Microsoft Azure.

Wil jij je carrière een boost geven als Azure Data Engineer? In deze blog verkennen we waarom de DP-203 training cruciaal is voor jouw groei, wat je kunt verwachten en hoe het jou in de wereld van data-engineeringpatronen en -praktijken zal leiden.

Waarom de DP-203 training?

In de DP-203 training gaat het om data-engineering binnen Microsoft Azure. De training richt zich op het begrijpen en toepassen van data-engineeringpatronen voor batch- en real-time analytische oplossingen. Met een focus op Azure-dataplatformtechnologieën, leer je essentiële reken- en opslagtechnologieën die de basis vormen voor het bouwen van een effectieve analytische oplossing.

Wat ga je leren?

  1. Beheer Reken- en Opslagopties in Azure: Ontwikkel vaardigheden om reken- en opslagopties te beheren voor data-engineering-workloads in Azure. Dit legt de basis voor een efficiënte gegevensverwerking.
  2. Serverloze SQL-pools: Voer interactieve query’s uit met serverloze SQL-pools om snel inzicht te krijgen in je data. Ontdek de flexibiliteit van krachtige queries zonder gedoe met infrastructuur.
  3. Gegevenstransformatie met Azure Data Factory of Azure Synapse: Leer hoe je gegevens kunt transformeren met behulp van Azure Data Factory of Azure Synapse waardoor je data kunt aanpassen aan de behoeften van je analytische oplossing.

Voor wie is de DP-203 training?

De DP-203 training is ideaal voor dataprofessionals, data-architecten en business intelligence-professionals die zich willen ontwikkelen in data-engineering en het bouwen van analytische oplossingen met Microsoft Azure-technologieën. Ook data-analisten en datawetenschappers die werken met Azure-gebaseerde analytische oplossingen zullen profiteren van deze training.

DP-203 in detail

De training begint met het begrijpen van de kerncomputing- en opslagtechnologieën voor het opzetten van een analytische oplossing. Vervolgens leer je hoe je analytische serverlagen ontwerpt en welke overwegingen van belang zijn bij het werken met bronbestanden.

Je ontdekt verschillende technieken voor gegevensinname, inclusief het gebruik van Apache Spark in Azure Synapse Analytics of Azure Databricks, en inname via Azure Data Factory of Azure Synapse-pipelines. De training behandelt ook transformatietechnieken en hoe je de prestaties van analytische systemen kunt monitoren en optimaliseren.

Voorkennis en doelgroep

Basiskennis van cloud computing en kerngegevensconcepten is vereist wil je een Azure Data Engineer worden. Aanbevolen voorbereidende trainingen zijn de DP-900 (Microsoft Azure Data Fundamentals) en AZ-900 (Microsoft Azure Fundamentals).

De training richt zich primair op dataprofessionals, data-architecten en business intelligence-professionals, maar is ook geschikt voor data-analisten en datawetenschappers die met Azure-gebaseerde analytische oplossingen werken.

Conclusie

Met deze training verkrijg je de vaardigheden die nodig zijn om effectieve analytische oplossingen te bouwen. Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Volg de DP-203 training en ontdek de mogelijkheden van data-engineering in de Azure-cloud. Wil je een gratis brochure downloaden? Dat kan middels deze link!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen