MB220 blog

Van Outbound Marketing naar Realtime Marketing

Voor degene die het nog niet is opgevallen is het goed om te weten dat de nadruk van de MB-220 training verlegd wordt van outbound marketing naar realtime marketing, met een focus op e-mail en pushberichten. 

De MB-220 training biedt uitgebreide kennis en vaardigheden in het gebruik van Microsoft Dynamics 365 Marketing. Na afronding van deze vierdaagse training kunnen deelnemers:

  1. Marketinginhoud, sjablonen en integraties beheren: Cursisten leren hoe ze effectieve marketingmaterialen kunnen creëren en aanpassen en hoe ze deze kunnen integreren met andere systemen.
  2. Leads en customer journeys aanmaken en beheren: Deelnemers krijgen vaardigheden in het ontwikkelen van klantreizen en het beheren van leads, cruciaal voor het stimuleren van klantbetrokkenheid en verkoop.
  3. Klantinzichten bekijken, begrijpen en beheren: Een belangrijk aspect van de training is het vermogen om klantgegevens te analyseren en te interpreteren, wat essentieel is voor het nemen van geïnformeerde marketingbeslissingen.

Waarom Realtime Marketing?

De MB-220 training heeft de verschuiving van Outbound naar Realtime omarmd om diverse redenen. Realtime marketing stelt bedrijven in staat om onmiddellijk te reageren op klantengedrag, markttrends en gebeurtenissen in real-time. Dit leidt tot meer gepersonaliseerde en relevante communicatie, wat steeds belangrijker is om de wensen en behoefte van de klant te kunnen bewerkstelligen.

De Rol van E-mail en Pushberichten

E-mail en pushberichten zijn twee krachtige kanalen in realtime marketing. Ze bieden de mogelijkheid om direct met klanten te communiceren, hen te voorzien van gepersonaliseerde aanbiedingen en belangrijke informatie, vaak in reactie op hun interacties of gedrag. In de geüpdatete MB-220 training leren cursisten hoe ze deze tools effectief kunnen inzetten om hun marketingstrategieën te verbeteren.

Waarom kiezen voor de MB-220?

De MB-220 training bij Master IT is niet alleen een leerervaring, maar een kans om praktische vaardigheden te ontwikkelen die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Professionals die de cursus volgen, zullen in staat zijn om effectievere marketingcampagnes te ontwerpen en uit te voeren, gebruikmakend van de nieuwste tools en technieken.

Schrijf je in voor de MB-220 training bij Master IT. Bezoek Master IT MB-220 Training voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen