Blog Top 10 Microsoft Trainingen 100

Top 10 Beste Microsoft trainingen 2023

Wat zijn de meest verkochte Microsoft trainingen bij Master IT? We hebben een top 10 voor jou gereed gemaakt. Zitten er voor jou verrassingen tussen of toch niet?

Op dit moment bieden we een uitgebreide selectie van Microsoft-trainingen aan. Maar hoe kies je nu de juiste? Soms is het handig om wat inspiratie op te doen door te kijken naar wat anderen momenteel populair vinden. Daarom speciaal voor jou de top 10 Microsoft-trainingen die momenteel het meest worden geboekt!

10. MD-102: Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate

MD-102, onze laatste in de lijst maar juist de afgelopen maand veel in trek, richt zich op het beheer van moderne desktopomgevingen. Deze training behandelt Windows 10-implementatie, geavanceerd beheer en beveiliging, waardoor je een expert wordt in desktopadministratie.

9. AZ-800: Microsoft Azure IoT Developer

Voor ontwikkelaars die zich willen specialiseren in het Internet of Things (IoT), biedt de AZ-800 een diepgaand begrip van Azure IoT-services. Leer hoe je IoT-oplossingen kunt bouwen en beheren met behulp van Azure-technologieën.

8. PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant

De PL-200-training is bedoeld voor functionele consultants die Power Platform-oplossingen willen ontwerpen en implementeren. Krijg diepgaande kennis van de Power Platform-tools en ontwikkel de expertise om aangepaste oplossingen te maken die aan de bedrijfsbehoeften voldoen.

7. AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure

Met AZ-204 kun je je ontwikkelingsvaardigheden naar een hoger niveau tillen door je te concentreren op het bouwen van oplossingen met Microsoft Azure. Leer hoe je cloudtoepassingen kunt ontwikkelen, implementeren en optimaliseren voor maximale efficiëntie.

6. SC-900: Microsoft Security, Compliance, and Identity Fundamentals

SC-900 is essentieel voor wie geïnteresseerd is in beveiliging en naleving van Microsoft-services. Deze training behandelt uitgebreid de beveiligings- en nalevingsaspecten van Microsoft-oplossingen en helpt je om een robuuste beveiligingsbasis te leggen.

5. PL-900: Microsoft Power Platform Fundamentals

PL-900 biedt een grondige introductie tot het Microsoft Power Platform. Leer de basisbeginselen van Power Apps, Power Automate en Power BI, waardoor je in staat bent om eenvoudige tot middelgrote bedrijfsoplossingen te creëren.

4. PL-300: Microsoft Power Platform Solution Architect

Als je geïnteresseerd bent in het ontwerpen van geavanceerde oplossingen met het Microsoft Power Platform, is PL-300 de ideale keuze. Deze training voor solution architects biedt diepgaande kennis en praktische vaardigheden om complexe Power Platform-projecten aan te pakken.

3. AZ-104: Microsoft Certified Azure Administrator

De AZ-104-training leert je hoe je Azure-resources effectief kunt beheren, implementeren en bewaken. Het biedt diepgaande inzichten in Azure-administratie, waardoor je je beheervaardigheden kunt aanscherpen en waardevolle certificeringen kunt behalen.

2. MS-900: Microsoft 365 Fundamentals

MS-900, een van onze best verkochte trainingen, is de sleutel tot het begrijpen van Microsoft 365 en cloudproductiviteit. Het omvat de essentiële concepten en services van Microsoft 365, waardoor je een stevige basis hebt voor cloudgebaseerd werken.

1. AZ-900: Microsoft Certified Azure Fundamentals

Als de meest populaire training bij Master IT biedt de AZ-900 een diepgaand begrip van Microsoft Azure, met de nadruk op cloud computing. Dit programma is ideaal voor beginners en biedt een grondige verkenning van Azure-services en -concepten, waardoor je een sterke basis legt voor verdere Azure-certificeringen.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen