Einde Skillpipe

Skillpipe sluit haar digitale pagina's!

Skillpipe, het populaire online leerplatform voor officieel Microsoft lesmateriaal, sluit zijn digitale deuren, wat een overgangsperiode in de leerindustrie markeert.

In de hedendaagse digitale wereld zijn online leerplatforms van onschatbare waarde geworden voor mensen die hun kennis willen vergroten en nieuwe vaardigheden willen aanleren. Skillpipe heeft jarenlang gediend als dé online boekenplank voor het officiële Microsoft lesmateriaal. Veel professionals maakten gebruik van Skillpipe om hun kennis te vergroten en zich voor te bereiden op certificeringen of carrièremogelijkheden. Echter heeft Skillpipe onlangs aangekondigd dat zij haar digitale deuren zal sluiten.

Beschikbaarheid

Tot en met 30 juni 2023 blijft al het Microsoft Official Courseware toegankelijk via Skillpipe. Daarna zal het officiële Microsoft lesmateriaal exclusief beschikbaar zijn via MS Learn. Community Courses blijven beschikbaar op je online boekenplank tot en met 31 december 2023.

Het einde van Skillpipe markeert een overgangsperiode in de (online) leerindustrie. Terwijl sommige platforms verdwijnen, verschijnen er ook voortdurend nieuwe en innovatieve platforms. Dit benadrukt het dynamische en voortdurend evoluerende karakter van de IT-wereld. Het is belangrijk voor gebruikers om open te staan voor verandering, nieuwe mogelijkheden te verkennen en zich aan te passen aan de evoluerende technologieën en trends.

Wat zijn jouw IT-leerdoelen? Wat wil je leren en waar wil je in groeien?

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen