PL 100 Blog

PL-100: Wat doet een App Maker?

Met de PL-100 training voor Microsoft Power Platform App Maker kun je bedrijfstaken vereenvoudigen en processen automatiseren. Leer hoe je apps ontwerpt en data analyseert.

Als je zoekt naar een manier om je loopbaan te versterken en waardevolle vaardigheden te ontwikkelen, denk dan eens aan de PL-100 training voor Microsoft Power Platform App Maker. Deze training geeft je de middelen en inzichten die nodig zijn om oplossingen te creëren die bedrijfstaken en processen vereenvoudigen, automatiseren en transformeren. In deze blogpost kom je erachter waarom deze training zo waardevol is en welke voordelen je kunt behalen.

Wat doet een App Maker?

Een App Maker is iemand met diepgaande expertise in basisgegevensmodellering, het ontwerpen van gebruikerservaringen, vereistenanalyse en procesanalysevaardigheden. Deze professionals zijn in staat om apps te ontwerpen, workflows te automatiseren en data te analyseren en visualiseren in de context van een app of geautomatiseerde workflow.

Na het voltooien van de PL-100 training, kun je:

  1. Apps ontwerpen en maken die perfect aansluiten op de behoeften van je team.
  2. Workflows automatiseren, waardoor herhaalde taken een fluitje van een cent worden.
  3. Data analyseren en visualiseren om betere beslissingen te nemen en bedrijfsprocessen te optimaliseren.
  4. Apps en geautomatiseerde workflows implementeren en beheren als een ware professional.

De PL-100 training in detail

De PL100 training voor Microsoft Power Platform App Maker is ontworpen om je op te leiden in het gebruik van low-code technieken. Hiermee kun je op een efficiënte manier apps bouwen die bedrijfstaken en processen vereenvoudigen, automatiseren en transformeren. De training omvat ook een 1-daagse Applied Workshop, waarin je je vaardigheden kunt toepassen en versterken door een end-to-end oplossing te ontwikkelen voor een fictief bedrijf. Deze oplossing omvat onder andere een Microsoft Dataverse-database, Power Apps-canvas-app en Power Automate-flows.

Wat maakt een goede App Maker?

Een succesvolle App Maker heeft niet alleen technische vaardigheden, maar ook een groeimentaliteit en het vermogen om technologie te gebruiken om zakelijke problemen op te lossen. Ze begrijpen de operationele behoeften van een organisatie en hebben een duidelijke visie op het gewenste resultaat. Ze benaderen problemen met gefaseerde en iteratieve strategieën en ze hebben diepgaande expertise in het oplossen van zakelijke uitdagingen.

Beschikbare data voor de PL-100?

De PL-100 training voor Microsoft Power Platform App Maker biedt je de kans om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een IT-achtergrond hebt of niet, deze training stelt je in staat om complexe problemen op te lossen en bedrijfstaken te vereenvoudigen en automatiseren. Bekijk hier de beschikbare data of download de gratis brochure.

Meer blogs

Een diepgaande duik in de PL-300 training

Efficient in Microsoft 365: Leer alles tijdens de MD-102 training

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen