Ontdek de Microsoft Azure certificeringen (Apps & Infra) nu!

Laatste update: 10-07-2020. Microsoft goes Role-based. Veel oude Azure-certificeringen verdwijnen en daarvoor komen er nieuwe Role-Based certificeringen in de plaats. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Azure-trainingen nu afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt. Ben jij geïnteresseerd in het behalen van een erkende Microsoft Azure-certificering of wil je meer weten over de nieuwe Role-Based certificeringen? Wij laten je zien hoe het nieuwe model eruit ziet, inclusief alle trainingen die je moet volgen om jouw Role-Based certificering te behalen!

De nieuwste Role-Based certificeringen

De nieuwste Role-Based certificeringen zijn nu beschikbaar en zorgen ervoor dat jij straks nog beter wordt dan je al was! De oude certificeringen dekken een breed georiënteerd vakkenpakket. Echter, om al die stof te beheersen is er een net zo brede skillset nodig. In de praktijk blijft dat lastig. Ook in trainingsland staat de tijd niet stil. Daarom ontwikkelde Microsoft een nieuw format, waardoor professionals gerichter hun kennis kunnen uitbreiden. Er zijn verschillende certificeringspaden om een Azure-certificering te behalen, in te delen in 3 niveaus. Hier heb je een mooi overzicht van de certificeringen met bijbehorende trainingen waarmee jij je optimaal kan voorbereiden.

1. Fundamentals niveau

Azure Fundamentals is een training die we aanraden voor professionals die weinig tot geen IT-kennis hebben. Het is optioneel, maar geeft wel een goede basis voor vervolgtrainingen. De training is ideaal bijvoorbeeld ideaal voor mensen die een start willen gaan maken in de IT of voor mensen die meer informatie op willen doen om interne processen beter te kunnen evalueren of medewerkers/consultants die diepgaande IT-kennis niet nodig hebben, maar wel een volwaardige gesprekspartner willen zijn.

Microsoft Azure Certified: Azure Fundamentals

2. Associate Niveau

Het Associate certificeringsniveau is qua niveau het meest vergelijkbaar met de MSCA. Deze Role-Based certificeringen zijn worden vaak voltooid met twee aansluitende examens. Er zijn drie certificeringen op het gebied van Azure Apps & Infra: de Azure Administrator, de Azure Developer en de Azure Security Engineer.

Microsoft Certified Azure Administrator Associate

Microsoft Certified Azure Developer Associate

Microsoft Certified Azure Security Engineer

3. Expert Niveau

Wil jij kunnen aantonen dat jij Azure beheerst op het hoogste niveau? Word dan een Microsoft Certified Expert. Microsoft biedt twee certificeringen aan op het Expert niveau: Azure Architect Technologies en Azure DevOps Expert. Dit niveau komt het meest overeen met de MSCE.

Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert

Microsoft Certified Azure DevOps Expert

Als Azure DevOps professional combineer jij mensen, processen en technologie om continue waardevolle producten en services te leveren die de behoefte en bedrijfsdoelen tegemoetkomen Let op: om dit examen te kunnen bemachtigen is een Azure Administrator of Azure Developer Associate certificering vereist. Voor dit traject is geen transitie-examen beschikbaar.

Sleep jouw nieuwe certificering binnen

Uit cijfers blijkt dat Microsoft Certified Professionals 90% productiever en 60% efficiënter zijn. Een Microsoft certificering toont aan dat jij beschikt over een specialistische skillset en dat je kan omgaan met de nieuwste innovaties in de markt. Om deze kennis op te doen heeft Microsoft trainingen ontwikkeld, die je kan volgen ter voorbereiding op de examens. Master it Training is official Learning Partner van Microsoft. Dat betekent dat je via ons erkende trainingen kan volgen om jouw Azure Role-Based certificering te behalen. Alleen bij Master it Training krijg je les via de wetenschappelijk methode Active Learning. Bel nu via 040-2323390 of chat met ons over de mogelijkheden! Microsoft certificeringsposter: alle certificeringen in 1 opslag Onze certificeringsposter biedt een handig overzicht van alle Microsoft certificeringstrajecten. Welke Azure training zoek jij? De Certificeringsposter is gratis. Download hem nu. Zo weet je altijd welke certificering jij moet behalen om jouw doel te bereiken.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen