MS-900

MS-900 Training: Essentieel voor een Sterke Basis in Microsoft 365

Word een Microsoft 365 Expert met de MS-900 Training. Verkrijg diepgaand inzicht in services zoals Teams, SharePoint en Exchange.

Ben je klaar om je kennis van Microsoft 365-services naar een hoger niveau te tillen? Met de MS-900 training krijg je een diepgaand inzicht in de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft 365. Of je nu een nieuwkomer bent die de kracht van Teams, SharePoint en Exchange wil ontdekken, of een ervaren professional die zijn/haar vaardigheden wil versterken, deze training is jouw sleutel tot succes in het beheer van Microsoft 365.

1. Wat is de MS-900 training?

De MS-900 training biedt zowel beginners als ervaren professionals de mogelijkheid om waardevolle expertise op te bouwen. Door middel van praktische oefeningen en real-world scenario’s leer je hoe je Microsoft 365 effectief kunt inzetten voor samenwerking en communicatie binnen organisaties. Je krijgt inzicht in beveiligings- en compliance-aspecten in Microsoft 365 en leert hoe je deze kunt beheren. Het richt zich op het ontwikkelen van een solide basis van kennis over cloud computing, de voordelen van het gebruik van Microsoft 365 en de specifieke services binnen het Microsoft 365-ecosysteem, zoals Microsoft Teams, SharePoint en Exchange.

2. Onderwerpen die worden behandeld in de training

Tijdens de MS-900 training worden verschillende essentiële onderwerpen behandeld die relevant zijn voor het beheer van Microsoft 365. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere:

a. Cloud Computing Fundamentals: Leer de basisprincipes van cloud computing, inclusief de verschillende cloudmodellen en -dienstenMicrosoft 365-services en -abonnementen: Verkrijg inzicht in de verschillende services binnen het Microsoft 365-ecosysteem, zoals Microsoft Teams, SharePoint, Exchange en meer. Leer ook over de verschillende abonnementen en licentiemodellen.

b. Microsoft 365-services en -abonnementen: Verkrijg inzicht in de verschillende services binnen het Microsoft 365-ecosysteem, zoals Microsoft Teams, SharePoint, Exchange en meer. Leer ook over de verschillende abonnementen en licentiemodellen.

c. Beveiliging en Compliance in Microsoft 365: Leer over de beveiligingsmogelijkheden en -functies van Microsoft 365, zoals gegevensbeveiliging, toegangsbeheer en nalevingsvereisten.

d. Gebruikers- en groepsbeheer: Leer hoe u gebruikers en groepen kunt beheren in Microsoft 365, inclusief het toewijzen van rechten en het implementeren van beleidsregels.

e. Samenwerking en communicatie: Ontdek hoe u Microsoft 365-services kunt gebruiken voor effectieve samenwerking en communicatie binnen organisaties, zoals het opzetten van teamsites, het delen van bestanden en het gebruik van instant messaging en videobellen.

f. Migratie naar Microsoft 365: Leer over de migratieopties en -hulpmiddelen om bestaande systemen naar Microsoft 365 te verplaatsen, inclusief het plannen en uitvoeren van een succesvolle migratie.

3. Waarom zou je de MS-900 training volgen?

a. Carrièremogelijkheden: Het behalen van de MS-900 certificering opent deuren naar diverse carrièremogelijkheden in Microsoft 365-beheer. Werkgevers zijn altijd op zoek naar professionals die goed bekend zijn met Microsoft 365-services, en deze certificering kan je kansen vergroten en je onderscheiden van andere kandidaten.

b. Praktische leerervaring: De MS-900 training biedt een praktische leerervaring met hands-on oefeningen en casestudy’s. Je krijgt de kans om Microsoft 365-services zoals Teams, SharePoint en Exchange in actie te zien en best practices van ervaren instructeurs te leren.

c.Erkenning en geloofwaardigheid: Als gecertificeerde Microsoft 365 Fundamentals laat je zien dat je de kennis en vaardigheden hebt om effectief met Microsoft 365-services te werken. Dit kan je geloofwaardigheid vergroten bij werkgevers en klanten.

d. Uitbreiding van bestaande vaardigheden: Als je al enige ervaring hebt met Microsoft 365, biedt de MS-900 training je de mogelijkheid om je vaardigheden verder uit te breiden en je kennis te verdiepen. Je leert nieuwe technieken en krijgt inzicht in best practices die je direct kunt toepassen in je werk.

Conclusie:
De MS-900 training is een cruciale stap om een goede basis te leggen in het beheer van Microsoft’s productiviteitsservices en -tools. Met uitgebreide inhoud en praktische leerervaringen biedt deze training waardevolle kennis en inzichten in de diverse mogelijkheden van het Microsoft-ecosysteem. Het behalen van de MS-900 certificering opent deuren naar diverse carrièremogelijkheden in het beheer van deze services en onderscheidt je van andere kandidaten. Met de focus op cloud computing, beveiliging, samenwerking en communicatie binnen Microsoft’s productiviteitsoplossingen biedt deze training een praktische leerervaring en de mogelijkheid om je bestaande vaardigheden uit te breiden. Als je jouw kennis van deze services naar een hoger niveau wilt tillen, is de MS-900 training de juiste keuze om jouw expertise te versterken en succes te behalen in het beheer ervan.

Meer blogs over Microsoft

Wat is Microsoft Office 365? De 5 Belangrijkste Feitjes

Microsoft Dynamics slechts een CRM? Think again…

SharePoint leren programmeren

Nieuwe Microsoft Teams functies in 2022

 

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen