Office 2019 versus Office 365: welke past het best bij jou?

Microsoft Learning Partner Deel 2

In deze blog zullen we je laten zien hoe Learning Partners jou en je team kunnen helpen bij het trainen en voorbereiden op Microsoft-certificeringsexamens.

Hoe certificering zich uitbetaalt voor werknemers

Door werknemers te helpen bij het verbeteren van hun carrièrepad met Microsoft-certificeringen, kan je bedrijf het zelfvertrouwen en het geluk van werknemers vergroten. Volgens het IT Skills and Salary Report van Skillsoft is er geen twijfel mogelijk dat certificeringen voor zowel werknemers als werkgevers lonen. De meeste respondenten melden dat de kwaliteit van hun werk is verbeterd. Ze zijn ook meer betrokken bij hun werk (41%) en voeren hun taken sneller uit (36%). Andere belangrijke voordelen voor uw team zijn onder meer de mogelijkheid om een salarisverhoging of promotie te ontvangen, minder fouten in het werk en misschien wel het belangrijkste, geavanceerder en efficiënter werk dankzij een dieper begrip van de technologieën. Met al deze factoren in gedachten, zei 76% van degenen die werden geïnterviewd voor de Microsoft Work Trend Index dat ze langer bij hun baan zouden blijven als ze meer leermogelijkheden hadden.

De rol van Microsoft Learning Partners voor uw bedrijf en medewerkers

De waarde van Microsoft-vaardigheden en -certificeringen is ook een grote motivator voor werknemers om een ​​leermentaliteit te behouden. Het aanbieden van een pad naar het behalen van Microsoft Certified kan een uitstekende motivator zijn voor je team. Wij als Microsoft Learning Partner kunnen je daarbij helpen, want er hangen ook beloningen aan vast, namelijk:

 • Certificeringsbonussen verdienen.
 • Toegang te krijgen tot trainingsmateriaal.
 • Deelname aan studiegroepen.
 • Tijd vrij te maken van werk voor professionele ontwikkeling.

Er hangen ook bedrijfsvoordelen aan vast:

 • De acquisitie van nieuwe accounts verbeteren.
 • Partnerschapsrelaties met cloud service providers verbeteren door een hoger niveau van certificeringen.
 • Nieuw talent gemakkelijker aantrekken door echte en waardevolle professionele ontwikkeling aan te bieden.
 • Je beste medewerkers behouden door meer kansen aan te bieden.

Leg de focus van je organisatie op certificering

Meer specifiek zijn er veel voordelen verbonden aan het werken met Microsoft Learning Partners, waaronder het ontvangen van kwalitatieve voorbereiding op examens voor je medewerkers, gemakkelijke toegang tot testcentra en ondersteuning bij examenregistratie. Microsoft Learning Partners bieden ook:

 • Deskundigen die helpen bij het opbouwen van een uitgebreid vaardighedenplan met inzicht in het Microsoft-certificeringspad.
 • Flexibele training met meerdere modaliteiten zoals in persoon, virtueel, hybride, versnelde en verlengde leveringen met aanpasbare inhoud.
 • Kostenbesparing en medefinanciering met een one-stop-shop voor uw trainingsplannen.
 • Het volledige Microsoft-certificeringsportfolio dat een volledig scala aan op rollen gebaseerde Microsoft-trainingen omvat voor alle oplossingsgebieden.
 • Toegewijde lessen met een enkele klant, partner of klassenopties.
 • End-to-end trainingsoplossingen die vaardigheidskloofanalyse, post-trainingsevaluaties en online leerplatforms bieden.

In de volgende blog zullen we laten zien hoe Learning Partners de verschillende leerstijlen van je personeel kunnen ondersteunen om vaardigheden te ontwikkelen en gecertificeerd te worden. Mocht je het eerste deel van de blog over Microsoft Learning Partners over het hoofd hebben gezien dan je deze hier teruglezen.

Meer blogs over Microsoft

MS-900 Training: Essentieel voor een Sterke Basis in Microsoft 365

Welke trainingen zijn er binnen het Microsoft Power Platform?

Wat is Microsoft Viva Learning? Word de beste in je vak!

Alternatieven voor Microsoft trainingen die met pensioen gaan

 

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen