Microsoft Learning Partner Deel 1

Microsoft Learning Partner Deel 1

Gecertificeerde teams die verantwoordelijk zijn voor activiteiten op het gebied van IT zijn over het algemeen 20% productiever dan ongecertificeerd personeel.

Getrainde en gecertificeerde teams zorgen voor prestatieverbeteringen op organisatorisch en persoonlijk niveau. IDC heeft vastgesteld dat gecertificeerde teams die verantwoordelijk zijn voor activiteiten op het gebied van IT over het algemeen 20% productiever zijn dan ongecertificeerd personeel.

Uit het IT Skills and Salary Survey 2021 van Skillsoft bleek dat na certificering 49% van de respondenten vond dat de kwaliteit van hun werk was verbeterd; 39% van de respondenten was meer betrokken bij hun werk en 27% was sneller in het uitvoeren van hun taken.

De sleutel tot effectief bijscholen

Wat is nu het succes van effectief bijscholen? Het antwoord: zoek een full-service, end-to-end trainingspartner.

Waar jij zelf de expert bent in het samenstellen van een team dat de IT-klus keer op keer voor elkaar krijgt, zijn Microsoft Learning Partners de specialisten die ervoor zorgen dat je team de juiste vaardigheden heeft om de taken van vandaag en de uitdagingen van morgen aan te pakken, van het identificeren van de vaardigheden tot het opvullen ervan en up-to-date houden.

De beste manier om erachter te komen wat Microsoft Learning Partners doen, is door het te horen van degenen die er het meest van hebben geprofiteerd: de klanten. Voor een nadere blik op wat een end-to-end trainingsaanpak voor organisaties inhoudt, bekijk dan de video van Microsoft: Skill up with Microsoft Learning Partners.

Begin met het eind in gedachten

Om alles uit je training te halen is het cruciaal om vanaf het begin de vaardigheden te identificeren die je team nodig heeft om het gewenste eindresultaat te behalen. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste voordeel van end-to-end services. Microsoft Learning Partners helpen je bij het identificeren en richten zich specifiek op de vereisten die door jou gesteld zijn. Ze zullen je zeer proactief begeleiden en je helpen waar nodig. Van trainingen op maat tot klassikaal of zelfs een Active Learning lesmethode, specialisatie van Master IT, waarbij de volledige focus op jou als cursist ligt. De Active Learning lesmethode brengt vijf voordelen met zich mee. Wil je weten weten welke voordelen dit zijn? Dit zijn de vijf voordelen van Active Learning.

Stick to the plan

Het is een uitdaging om zelfs het trainings- en certificeringsplan van één persoon uit te werken, laat staan een initiatief voor het hele team. Het moet niet alleen voldoen aan de doelen en prestatiebehoeften van het team, maar ook helpen bij het vervullen van de loopbaanwensen van de teamleden, om hen tevreden te houden en vooruit te helpen in hun carrière. Dit is precies wat Microsoft Learning Partners doen. Ze kunnen de last van jou en je team afnemen door het beheer van meerdere trainers op zich te nemen, ervoor te zorgen dat het curriculum is afgestemd, de activiteiten te coördineren en zelfs het programma te monitoren en te beheren. Dat scheelt een hoop werk voor jou.

Microsoft Learning Partners hebben de end-to-end-capaciteit om je te helpen een ervaring te creëren die voldoet aan je unieke zakelijke doelstellingen. Ze bieden je één bron – een echte partner met de capaciteit om alles te plannen en aan te bieden wat je team nodig heeft en je te helpen de grotere reis te zien, evenals de individuele trainingsreizen binnen die reis.

Wij zijn trots op het feit dat we Microsoft Learning Partner zijn!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen