Dynamics 365 certificeringen

Microsoft 365 en Dynamics 365 certificeringen

Microsoft 365 is een van de meest gebruikte en veelzijdige zakelijke platforms ter wereld. Het biedt veel tools en applicaties waarmee bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen, communicatie kunnen verbeteren en gegevensbeheer kunnen optimaliseren.

Microsoft 365 in een Notendop

Microsoft 365 is een handig pakket met apps zoals Word, Excel en Outlook, en handige nieuwe tools zoals Teams en SharePoint. Het helpt bedrijven om slimmer te werken, samen te werken en hun gegevens veilig te bewaren in de cloud, alles op één plek.

Het belang van Certificering

Certificeringen zijn van grote waarde voor IT-professionals die hun kennis en vaardigheden willen valideren. Ze bieden niet alleen erkenning voor expertise, maar ze vergroten ook de kans op carrièregroei en kunnen deuren openen naar nieuwe carrièremogelijkheden. Voor professionals die met Microsoft 365 werken, zijn er tal van certificeringen beschikbaar, waaronder enkele zeer gespecialiseerde certificeringen, zoals de Microsoft Certified Dynamics 365-certificeringen.

Microsoft Certified Dynamics 365 Certificeringen

Dynamics 365 is een reeks bedrijfsapplicaties die speciaal zijn ontworpen om verschillende aspecten van bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Hier bespreken we enkele specifieke Dynamics 365-certificeringen die relevant zijn voor IT-professionals:

 1. Microsoft Certified Dynamics 365 Field Service Functional Consultant Associate:
  • Dit certificeringstraject richt zich op het optimaliseren van servicebeheerprocessen. Het omvat onderwerpen zoals serviceplanning, resourcebeheer en klantenservice
 2. Microsoft Certified Dynamics 365 Finance Functional Consultant Associate:
  • Deze certificering is gericht op financiële aspecten binnen Dynamics 365. Het behandelt onderwerpen zoals financiële operaties, financiële rapportage en financiële gegevensbeheer.
 3. Microsoft Certified Dynamics 365 Supply Chain Management Manufacturing Functional Consultant Associate:
  • Deze certificering richt zich op supply chain management en productieprocessen binnen Dynamics 365. Het omvat onderwerpen zoals voorraadbeheer, productiecontrole en kwaliteitsbeheer.
 4. Microsoft Certified Dynamics 365 Sales Functional Consultant Associate:
  • Deze certificering richt zich op de verkoopaspecten binnen Dynamics 365 en omvat onderwerpen zoals verkoopautomatisering, relatiebeheer en gegevensanalyse.
 5. Microsoft Certified Dynamics 365 Marketing Functional Consultant Associate:
  • Deze certificering behandelt marketingprocessen binnen Dynamics 365, inclusief marketingautomatisering en klantinzichten.
 6. Microsoft Certified Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant Associate:
  • Deze certificering is gericht op klantenservice binnen Dynamics 365 en omvat onderwerpen zoals casebeheer, kennisbeheer en servicemanagement.

Conclusie

Microsoft 365 is een krachtig platform dat bedrijven helpt om productiever en efficiënter te werken. Voor IT-professionals die hun expertise willen aantonen en zich willen specialiseren in Dynamics 365, zijn de certificeringen van Microsoft een waardevolle investering in hun carrière. Met de Microsoft Certified Dynamics 365-certificeringen, zoals die aangeboden door Master IT, kunnen professionals zich onderscheiden en nieuwe deuren openen in de wereld van zakelijke IT.

Meer certificeringen

Microsoft Certified: Azure for SAP Workloads Specialty

Microsoft Certified: Dynamics 365 Supply Chain Management Functional Consultant Associate

Microsoft Certified: Azure Database Administrator Associate

Microsoft Certified: Azure IoT Developer Specialty

Microsoft 365 Certified: Teams Administrator Associate

Microsoft 365 Certified: Messagaing Administrator Associate

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen