MB260: Nieuwe Microsoft training in Customer Insights

Onlangs heeft Microsoft de nieuwe MB 260 training aangekondigd die een geheel nieuwe toepassing introduceert. Namelijk: Customer Insights!

Werk jij met klantprofielen, klantervaring of klantbehoud? De nieuwe MB-260 Microsoft Customer Data Platform Specialist training leert je de nieuwste technieken gebruiken om je klantdata beter in te zetten. In deze blog onderzoekt onze Product Manager wat deze training voor jou in petto heeft.

Klantdata inzetten voor een hogere conversie met Microsoft Customer Insights

De laatste jaren zien we een steeds sterkere trend richting het afstemmen van de gebruikservaring op basis van data die je van je klanten beschikbaar hebt. Op die manier kun je delen van je website of je productaanbod zo goed mogelijk afstemmen op jouw bezoeker. Naast dat dit de kern is van het verdienmodel van platformen zoals Instagram en Facebook, zien we ook dat CRM-systemen als Salesforce zich hierin enorm mee profileren.

Microsoft Customer Insights is het antwoord op deze behoefte vanuit de markt. Deze functionaliteit in Dynamics 365 neemt toe in populariteit, dus het is geen grote verassing dat Microsoft hier een certificering in lanceert.

Wat valt op aan deze Customer Insights training?

Ten eerste is de sterke focus op customer data nieuw. Deze training heeft een brede benadering en gaat over alle klantgegevens die worden opgeslagen en hoe je deze kunt gebruiken om jouw organisatiedoelen te bereiken. De focus van deze training ligt dus niet alleen op sales of customer service, in tegenstelling tot de andere Dynamics 365 trainingen.

Een ander verschil met de huidige Dynamics 365 trainingen is dat deze nieuwe training technisch diepgaander is. Er wordt bij deze training namelijk een deel in Azure gedaan. Zo leer hoe je gegevens in Customer Insights moet opnemen met behulp van Azure Data Factory-pipelines. Dus in tegenstelling van de andere Dynamics trainingen, gaat deze training verder dan alleen Power Platform, Dataverse en de Dynamics toepassingen.

Daarnaast is dit Dynamics 365 examen afgestemd op een Specialty, in tegenstelling tot een Associate- of Expert-certificering. Daarmee is dit het eerste Dynamics 365 Specialty examen. Het zou goed kunnen dat er de komende tijd meer van dit soort specialismes aangekondigd gaan worden.

Enthousiast geworden?

Wij verwachten deze training vanaf maart 2022 te kunnen verzorgen. Wil je bij de eerste cursisten horen die deze kennis opdoet? Houd de MB 260 training dan goed in de gaten!

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen