Azure AI

Leer en begrijp hoe je Azure AI gebruikt

Kennismaken met de kracht van AI door Azure AI te begrijpen en gebruiken? Volg dan onze Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service training (AI-050).

AI is razend populair en bezig om diverse geledingen van de maatschappij blijvend te transformeren. Teksten creëren, voorspellende analyses doen, aanbevelingen doen op basis van eerdere beoordelingen en zoekgedrag, gezichten herkennen en werken met AI-modellen die zichzelf trainen en verbeteren: met de nieuwste generatie AI-technologie en -algoritmen (Generative AI) kan het allemaal.

Microsoft Azure AI is een dienst die de krachtige AI-mogelijkheden van GPT-3-taalmodellen combineert met de zakelijke functionaliteiten van het Azure-cloudplatform. Lees wat zoal mogelijk is met Azure OpenAI en hoe je de technologie leert te begrijpen en gebruiken met onze AI-050-training ‘Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service’.

Wat kun je met Azure OpenAI?

Azure OpenAI biedt gebruikers toegang tot krachtige taalmodellen die ze kunnen benutten en aanpassen voor het uitvoeren of automatiseren van specifieke taken. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen als:

  • het genereren van content;
  • het begrijpen van afbeeldingen of visuele modellen;
  • het uitvoeren van semantische zoekopdrachten;
  • het ontwikkelen en vertalen van code;
  • het filteren en beheren van van aanvragen en antwoorden van gebruikers en klanten;
  • het trainen van AI-modellen;
  • het verfijnen van parameters van AI-modellen.

Omdat Azure OpenAI draait op de wereldwijd beschikbare infrastructuur van Azure, profiteer je bij het gebruiken van deze AI-dienst van een hoog beveiligingsniveau (verificatie op basis van rollen en rechten, connectiviteit met privénetwerken, hoge investeringen van Microsoft in cyberbeveiliging), regionale beschikbaarheid en een kostenmodel dat uitgaat van flexibele prijzen op basis van daadwerkelijk verbruik. 

Azure OpenAI begrijpen en gebruiken: Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service (AI-050)

Met de AI-050-training ‘Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service’ leer je Azure OpenAI grondig kennen. Je ontdekt hoe je AI-modellen ontwerpt en toepast, maar ook hoe je ze met maximaal succes gebruikt in allerlei handige generatieve AI-applicaties die processen stroomlijnen, werk makkelijker maken en zorgen voor een betere samenwerking tussen mensen, applicaties en systemen.

Na afloop van de cursus kun je onder meer:

  • De basismodellen van Azure OpenAI herkennen. Je ziet de overeenkomsten en verschillen en weet hoe je de verschillende modellen in de dagelijkse werkpraktijk kunt inzetten.
  • Azure AI Studio gebruiken. Dit is een alles-in-eenplatform voor het ontwikkelen van generatieve AI-oplossingen.
  • Prompts ontwerpen. Een prompt is een korte tekst of instructie die je gebruikt om een AI-tool te laten reageren of een bepaald gedrag te laten vertonen. 

De training maakt gebruik van active learning, wat wil zeggen dat je in overleg met je trainer een leerplan maakt en actief aan de slag gaat. Je krijgt de gelegenheid om je in een kleine klas te verdiepen in wat je nodig hebt en kunt inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Je maakt kennis met casussen uit het echte leven en hebt de vrijheid om lesdagen flexibel in te plannen. 

Meer weten?

Wil jij je verder verdiepen in de fascinerende en snel veranderende wereld van AI? Heb je de ambitie om met Azure OpenAI te werken en het beste uit deze technologie te halen? En volg je graag onze training ‘Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service (AI-050)’? Neem dan gerust contact op met Master IT door te bellen naar 06 30 74 45 03/040 23 23 390 of te mailen naar info@master-it.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. 

Meer blogs

Microsoft Certificeringen veelgestelde vragen

Microsoft Outlook

    

   

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen