DP900 Azure Data Fundamentals blog

DP-900 training: Leer basisprincipes van dataconcepten

DP-900 training: Essentiële inzichten in databaseconcepten, clouddataservices en Microsoft Azure. Bouw een stevige basis voor een dynamische carrière in datamanagement.

Wil je de basis van databaseconcepten in een cloudomgeving begrijpen? Overweeg dan de DP-900 training Microsoft Azure Data Fundamentals. Deze training biedt een inzicht in de essentiële principes van datamanagement in de cloud waardoor je cruciale vaardigheden opbouwt in clouddataservices binnen Microsoft Azure.

Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)

De DP-900 training is ontworpen om professionals een basis te bieden in de wereld van clouddata. Hier ontwikkel je niet alleen basisvaardigheden in clouddataservices, maar ook een begrip van de belangrijkste concepten die Azure te bieden heeft. Na het succesvol afronden van de training ben je in staat om:

  1. Belangrijkste dataconcepten in Azure te beschrijven: Begrijp de essentiële concepten die de basis vormen van datamanagement in Azure. Leer hoe gegevens worden opgeslagen, beheerd en geanalyseerd in de cloud.
  2. Relationele gegevens in Azure uit te Leggen: Krijg inzicht in relationele gegevens en begrijp hoe Azure deze structureert en beheert. Ontwikkel de vaardigheden om met complexe gegevensstructuren om te gaan.
  3. Identificeren van componenten van een Modern Datawarehouse in Azure: Leer hoe je deze componenten kunt identificeren en gebruiken om gegevens effectief te organiseren en analyseren binnen de Azure-cloud.

Waarom DP-900?

De DP-900 training is niet alleen een kans om je vaardigheden in clouddataservices uit te breiden, maar het is ook een investering in je professionele groei. Het curriculum is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat je na de training direct toepasbare kennis hebt.

Conclusie en gratis brochure

Ontvang een gratis brochure en bekijk de beschikbaarheid voor de DP-900 training in Microsoft Azure Data Fundamentals. Wil je nog meer informatie over deze training, dan kun je ook nog altijd contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs die te bereiken zijn voor het volgende telefoonnummer: 040-23 23 390

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen