CISSM Master IT

Certified Information Systems Security Manager (CISSM) in 4 dagen

Leer dreigingsanalyse, managementstandaarden en meer in de Certified Information Systems Security Manager (CISSM) training. Verbeter je expertise en behaal een cruciale IS-beheercertificering.

Wil je je vaardigheden in informatiebeveiliging naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan de Certified Information Systems Security Manager (CISSM) training. In slechts vier dagen kun je een Certified IS Security Manager worden. Met deze training kun je cruciale kwesties identificeren en effectieve IS-beheersoplossingen ontwikkelen.

Wat kun je verwachten na het voltooien van deze training?

  1. Dreigingsanalyses beoordelen: Je leert hoe je dreigingen kunt identificeren en beoordelen, wat essentieel is voor het waarborgen van de veiligheid van informatiesystemen.
  2. Managementstandaarden bepalen: Het begrijpen en toepassen van de nieuwste managementstandaarden is van vitaal belang voor een effectief beheer van informatiesystemen.
  3. Het bijbehorende examen afleggen: Na de training ben je goed voorbereid om het officiële examen af te leggen en de CISSM-certificering te behalen, die jouw bekwaamheid op het gebied van IS-beheer aantoont.

Voor wie is de CISSM training bedoeld?

Deze training is geschikt voor professionals met minstens één jaar ervaring in informatiebeveiliging, waaronder:

  • Penetration Testers
  • Microsoft Administrators
  • Security Administrators
  • Active Directory Administrators

Welke modules komen voor in de training?

Module 1 – Introduction: Deze module biedt een overzicht van essentiële concepten en principes in de wereld van IS-beheer.

Module 2 – Information Security Governance: Ontdek hoe je effectieve governancestructuren opzet om informatiesystemen te beschermen. Leer hoe je beleid, normen en procedures ontwikkelt en handhaaft.

Module 3 – Information Risk Management and Compliance: Duik dieper in risicoanalyse en compliance-eisen. Ontwikkel vaardigheden om potentiële bedreigingen te identificeren en aan de regelgeving te voldoen.

Module 4 – Information Security Program Development and Management: Leer de kunst van IS-programma-ontwikkeling en management. Dit omvat strategische planning, implementatie en beheer van veiligheidsinitiatieven.

Module 5 – Information Security Incident Management: Bereid je voor op incidenten met deze module. Leer hoe je snel en effectief reageert op beveiligingsincidenten om de schade te beperken en herstel te waarborgen.

Onderwerpen CISSM training

De training behandelt onderwerpen als risicoanalyse, incidentbeheer, beveiligingsprogramma’s en de rol van een Chief Information Security Officer (CISO), IS-beveiligingsstrategie en -frameworks, audit en risicobeheer, beleidsontwikkeling, naleving en bewustwording, en de ontwikkeling, implementatie en onderhoud van disaster recovery (DR) en business continuity planning (BCP).

Aarzel niet om je carrière te bevorderen en je expertise in informatiebeveiliging te verbeteren met de Certified Information Systems Security Manager-training. De toekomst van informatiesystemenbeheer begint hier.

Meer trainingen

Certified Information Systems Security Officer (CISSO)

Certified Penetration Testing Engineer (CPTE)

Certified Incident Handling Engineer (CIHE)

Certified Powershell Hacker (CPSH)

Certified Disaster Recovery Engineer (CDRE)

 

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen