AZ-104 training

AZ-104 Training: De Sleutel tot Succes in Azure Administratie

Word een Azure Administrator met de AZ-104 training. Leer Azure-infrastructuren beheren, inclusief VM's, opslag en netwerken. Ideaal voor beginners en ervaren professionals. Bouw waardevolle expertise op met praktische oefeningen.

Als het gaat om cloud computing en infrastructuurbeheer, is Microsoft Azure een van de meest populaire en toonaangevende platforms. Om een succesvolle carrière in Azure-administratie op te bouwen, is het van  belang om een solide basis van kennis en vaardigheden te hebben. De AZ-104 training is speciaal ontworpen om professionals te helpen bij het verwerven van deze vaardigheden en het behalen van de bijbehorende certificering. In deze blogpost zullen we een blik werpen op de AZ 104 training, de onderwerpen die worden behandeld en waarom het de moeite waard is om deze training te volgen.

1. Wat is de AZ-104 training?

De AZ-104 training is gericht op het leren van de basisprincipes van Azure-administratie. Het is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheren, implementeren en monitoren van Azure-infrastructuur. Deze training is ontwikkeld door Microsoft en biedt een uitgebreide leerervaring om deelnemers voor te bereiden op het behalen van het AZ-104 examen, dat leidt tot de Microsoft Certified: Azure Administrator Associate-certificering.

2. Onderwerpen die worden behandeld in de training

De AZ-104 training bestrijkt een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor Azure-administratie. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die worden behandeld, zijn onder andere:

a. Azure-architectuur en -fundamenten: Leer de basisconcepten en architectuurprincipes van Azure, inclusief virtuele netwerken, opslag en rekenresources.

b. Implementatie en beheer van virtuele machines: Leer hoe u virtuele machines kunt maken, configureren en beheren, inclusief schaalbaarheid, beveiliging en connectiviteit.

c. Implementatie van opslagoplossingen: Leer verschillende opslagopties in Azure, zoals Azure Blob-opslag, Azure Files en Azure Disk Storage.

d. Azure Identity and Access Management (IAM): Leer hoe u gebruikers, groepen en toegangsrechten kunt beheren met Azure Active Directory (AAD).

e. Netwerken in Azure: Leer hoe u virtuele netwerken kunt ontwerpen en implementeren, inclusief het configureren van subnetten, netwerkbeveiligingsgroepen (NSG’s) en virtuele netwerkgateways.

f. Monitoring en beheer van Azure-resources: Leer hoe u Azure Monitor kunt gebruiken om de prestaties van resources te volgen en hoe u Azure Automation kunt gebruiken voor automatiseringstaken.

3. Waarom zou je de AZ-104 training volgen?

a. Carrièremogelijkheden: Het behalen van de AZ-104 certificering opent de deur naar verschillende carrièremogelijkheden in Azure-administratie. Organisaties zijn voortdurend op zoek naar gekwalificeerde professionals om Azure-infrastructuur te beheren, en deze certificering kan je cv versterken en je onderscheiden van andere kandidaten.

b. Uitgebreide leerervaring: De AZ 104 training biedt een diepgaande leerervaring met praktische labs, oefeningen en casestudy’s. Je krijgt hands-on ervaring met het werken met Azure-resources en leert best practices van ervaren instructeurs.

c. Erkenning en geloofwaardigheid: Als gecertificeerde Azure Administrator Associate toon je aan dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt om Azure-infrastructuren te beheren. Dit geeft je geloofwaardigheid bij werkgevers en klanten.

d. Voortbouwen op bestaande vaardigheden: Als je al ervaring hebt met Azure-administratie, biedt de AZ 104 training je de mogelijkheid om je vaardigheden verder uit te breiden en je kennis te verdiepen. Je kunt leren van nieuwe technieken en best practices die direct toepasbaar zijn in je werk.

Conclusie:

De AZ-104 training is een essentiële stap voor professionals die hun carrière in Azure-administratie willen bevorderen. Met uitgebreide inhoud en praktische leerervaringen stelt deze training deelnemers in staat om de nodige kennis en vaardigheden op te doen om Azure-infrastructuur effectief te beheren. Het behalen van de Microsoft Certified: Azure Administrator Associate-certificering opent deuren naar carrièremogelijkheden en toont uw bekwaamheid aan potentiële werkgevers. Dus, als je een passie hebt voor cloud computing en Azure-administratie, is de AZ-104 training de juiste keuze om uw expertise naar nieuwe hoogten te brengen.

Bij Master IT leer je alleen wat je echt nodig hebt.
Certificeringen Trainingen
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Gerelateerde trainingen