WORD

Microsoft Word

2 dagen
Beginner
Available in English

Volg de Microsoft Word training en leer hoe je Word efficiënt en snel kan gebruiken. Je gaat aan de slag met sjablonen, de verschillende opties in de document-, tekst- en alinea-opmaak en spellingscontrole.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Microsoft Word gebruiken voor de toepassing die jij nodig hebt
Documenten aanmaken en opmaken in Microsoft Word
€ 795,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Microsoft Word

In deze Word training leer jij hoe je Word efficiënt en snel kan gebruiken. Je gaat aan de slag met sjablonen, de verschillende opties in de document-, tekst- en alinea-opmaak en spellingscontrole. Je gaat werken met afbeeldingen en tabellen. Ook leer je tijdens de training over Word hoe je makkeljker kan samenwerken in Word, ga je werken met objecten en leer je hoe je de opslag- en beveiligingsinstellingen kan wijzigen. Na deze training ken je alle belangrijke functies binnen Word.

Aan de hand van onze Active Learning lesmethode volg jij jouw Word training. De focus hierbij ligt op de praktijk. Alles wat je leert, breng je gelijk in de praktijk. Naast een boek en een oefenomgeving die je tijdens de training over Word gebruikt, bevat de trainingsbundel extra oefeningen waarmee je thuis ook nog mee aan de slag kan gaan. Wil jij ook goed worden met Word? Schrijf je dan nu gelijk in!

Deze training hebben we beschikbaar voor de Word versies 2013, 2016, 2019 en Word Online in Office 365.

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over ervaring met Microsoft Windows.

Deze training is bedoeld voor eindgebruikers die gaan werken met Word. Deze training is ook bestemd voor diegenen die nog niet eerder met een tekstverwerker of met een heel andere tekstverwerker gewerkt hebben.

 • Kennismaken met Word
 • Nieuw document
 • Sjablonen
 • Tekstopmaak
 • Alinea-opmaak
 • Tekst controleren en afdrukken
 • Werken met afbeeldingen
 • Werken met tabellen
 • Documentenopmaak
 • Documentindeling
 • Samenwerken aan documenten
 • Werken met objecten
 • Werken met bestanden
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
2 dagen voor € 795,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
WORD
Microsoft Word
€ 795,-
Bekijk beschikbaarheid