VSEXP

VMware Exam Preparation Workshop - vSphere 7 Professional (2V0-21.20) + Examen

1 dag
Advanced
Available in English

Volg de VMware Exam Preparation Workshop - vSphere 7 Professional (2V0-21.20) Training + Examen bij Master IT. Deze VMware examentraining is bedoeld om je vertrouwd te maken met de doelstellingen in het examen VCP-DCV (2V0-21.20)

Na afronding van deze training kun je onder andere:

De beveiliging in vSphere 7 configureren en beheren
Een vSphere-systeem backuppen en herstellen
Virtuele vSphere 7 -machines configureren en beheren
€ 895,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: VMware Exam Preparation Workshop - vSphere 7 Professional (2V0-21.20) + Examen

Deze VMware examentraining is bedoeld om je vertrouwd te maken met de doelstellingen in het examen VCP-DCV (2V0-21.20), met gerelateerde informatie en met aanbevolen cursussen. Omdat er in deze voorbereidingsworkshop een groot aantal onderwerpen wordt behandeld, vindt het examen niet op de dag zelf plaats. Deelnemers wordt aangeraden om het examen te doen in de week na de voorbereidingsworkshop. De  workshop is inclusief een coupon voor het examen VCP-DCV (2V0-21.20).

Aan het eind van de workshop hebben succesvolle deelnemers alle belangrijke examenonderwerpen nog eens behandeld. De cursus behandelt de belangrijkste examenonderwerpen, met onder meer:

 • Deel 1: het configureren en beheren van de beveiliging in vSphere 7
 • Deel 2: het configureren en beheren van netwerken in vSphere 7
 • Deel 3: het configureren en beheren van opslag in vSphere 7
 • Deel 4: het upgraden van vSphere naar versie 7
 • Deel 5: het configureren en beheren van vSphere 7 -resources
 • Deel 6: het back-uppen en herstellen van een vSphere-systeem
 • Deel 7: het oplossen van problemen met een vSphere-systeem
 • Deel 8: het implementeren en consolideren van een vSphere-datacenter
 • Deel 9: het configureren en beheren van vSphere-beschikbaarheidssystemen
 • Deel 10: het configureren en beheren van virtuele vSphere 7 -machines  

Aanbevolen vereisten:

 • VMWN – VMware vSphere: What’s New
 • VSICM – VMware vSphere: Install, Configure, Manage

Deze VCP-DCV-examentraining is bedoeld voor VMware-professionals die het certificaat VMware Certified Professional willen halen. 

 • Introduction to VCP-DCV
 • Exam Format and Scoring
 • Qualifying Training Courses
 • Preparing for the Exam
 • On the Day of the Exam
 • Exam Tips
 • After the Exam
 • Practice! 155 exam questions based on the 10 VCP-DCV exam sections
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
1 dag voor € 895,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
VSEXP
VMware Exam Preparation Workshop - vSphere 7 Professional (2V0-21.20) + Examen
€ 895,-
Bekijk beschikbaarheid