TEAF

TOGAF® Enterprise Architecture Foundation training course (met examenvoucher)

2 dagen
Beginner

Volg de TOGAF® Enterprise Architecture Foundation training en leer de basis van de TOGAF standard.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

De concepten van Enterprise Architectuur en de TOGAF-standard begrijpen
De belangrijkste terminologie van de TOGAF -standard snappen en benoemen
De toepassing van de ADM, inclusief gebruik van iteratie, Architectuur partitionering en toepassing in een digitale onderneming begrijpen.
€ 1.645,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: TOGAF® Enterprise Architecture Foundation training course (met examenvoucher)

TOGAF Standard: Leidende Framework voor Enterprise Architectuur:De TOGAF Standard, beheerd door meer dan 300 leden van The Open Group’s Architecture Forum, geldt als een open industriestandaard voor het ontwikkelen, bijhouden en benutten van enterprise architectuur. Dit framework biedt oplossingen voor de meest voorkomende uitdagingen van enterprise architectuurteams, waaronder de vorming van een team, het opbouwen van de architectuur zelf, en de documentatie ervan.Waarom deelnemen aan de TOGAF Enterprise Architecture Foundation cursus?Onze intensieve tweedaagse TOGAF Enterprise Architecture Foundation cursus biedt essentiële inzichten in de TOGAF Standard en zijn methodologie. Cursisten verkrijgen door middel van praktijkvoorbeelden inzicht in acceptatie, productie, implementatie en onderhoud van enterprise architecturen. Deze cursus bereidt de deelnemers uitstekend voor op het TOGAF® Enterprise Architecture Part 1 examen van The Open Group. Na het behalen van dit examen ontvang je de officiële TOGAF® Part 1 certificering van The Open Group. Onze ervaren docenten, die actief zijn binnen de sector, zorgen voor een rijke leerervaring.Details over het TOGAF Part 1 Examen:Inbegrepen bij de cursus is een examenvoucher voor het TOGAF® Enterprise Architecture Part 1 examen, dat gepland kan worden bij elk Pearson Vue Testing Center naar keuze. Het examen, voornamelijk in het Engels afgenomen, duurt 60 minuten en omvat 40 meerkeuzevragen. Kandidaten moeten minstaal 24 van de 40 punten scoren om te slagen (een slagingspercentage van 60%). Voor niet-native Engelse sprekers is er een mogelijkheid tot extra tijd. Let op, het is een gesloten boek examen.

 

Onderstaande voorkennis wordt beschouwd als een pre:Er is geen specifieke voorkennis nodig. Kennis van generieke Enterprise Architecture. Een goede beheersing van de Engelse taal is vereist

Deze cursus is voor iedereen die zich verder wil verdiepen in het opzetten van een enterprise-applicatiearchitectuur met behulp van de TOGAF-standard.

  • De concepten van Enterprise Architectuur en de TOGAF standaard
  • De belangrijkste terminologie van de TOGAF-standaard.
  • De cyclus van de architectuurontwikkelingsmethode (ADM) en de doelstellingen van elke fase, en hoe de ADM aan te passen en te gebruiken.
  • De beschikbare technieken ter ondersteuning van de toepassing van de ADM.
  • Toepassing van de ADM, inclusief gebruik van iteratie, partitionering en toepassing in een digitale onderneming.
  • Hoe Architecture Governance bijdraagt aan architectuurontwikkeling
  • Inhoud van de architectuur – de output die wordt geproduceerd tijdens de uitvoering van de ADM.
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
2 dagen voor € 1.645,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
TEAF
TOGAF® Enterprise Architecture Foundation training course (met examenvoucher)
€ 1.645,-
Bekijk beschikbaarheid