SCRUM-PO

SCRUM Product Owner + Examen

2 dagen
Intermediate
Available in English

Volg de SCRUM Product Owner Training + Examen. De training Professional Scrum Product Owner geef je kennis en begrip omtrent de rol van Product Owner, alsmede het belang van de rol binnen het Scrum team.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Iteratief-incrementele principes benoemen die door Scrum worden ingevuld
Optreden als Product Owner voor Scrum Teams en stakeholders
Zelfstandig toepassen van het Scrum framework voor productbeheer
€ 1.695,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: SCRUM Product Owner + Examen

Ben je de (toekomstige) Product Owner van een Scrum-traject? Of ben je anderzins direct of indirect betrokken bij een Scrum traject vanuit een business perspectief? Heb je al (enige) ervaring in het werken als Scrum Product Owner, maar ben je nog niet gecertificeerd?

Dan is deze training geschikt voor jou!

De Product Owner vertegenwoordigt de klant binnen het Scrum team. Hij/Zij zorgt er voor dat het team met de juiste visie naar het project kijkt. Hij is verantwoordelijk voor het opstellen van de user stories en deze te prioriteren in een product backlog.

De training Professional Scrum Product Owner geef je kennis en begrip omtrent de rol van Product Owner, alsmede het belang van de rol binnen het Scrum team. In deze opleiding leer je de basisvaardigheden voor het definiëren en managen van een geprioriteerde product backlog en het creëren van accurate en realistische (release) plannen. Door middel van praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen doe je kennis en ervaring omtrent de rol van Scrum Product Owner zodat je deze direct kan inzetten in jouw eigen organisatie.

Aan het einde van de training ben je tot het volgende in staat:

 • je kan benoemen hoe de iteratief-incrementele principes door Scrum worden ingevuld.
 • U weet te beschrijven welke elementen Scrum onderkent, de samenhang ervan en hoe deze productiviteitsverhogend werken.
 • je kan beschrijven hoe de Scrum-fundamenten van belang zijn voor incrementeel productbeheer en deze creatief naar jouw eigen praktijksituatie vertalen.
 • je kan optreden als Product Owner voor Scrum Teams en stakeholders met diepgaand begrip van jouw rol.
 • U weet in te schatten hoe Scrum organisatiebrede Business Agility verhoogt.
 • je kan zelfstandig denken in termen van goede toepassing van het Scrum framework voor productbeheer.

Na het volgen van de training Scrum Product Owner ben je in staat om jouw PSPO-certificering af te ronden door middel van een officieel examen. Dit examen is bij de prijs inbegrepen en kun je tot twee weken na het volgen van de training online afleggen.

De Scrum Product Owner training is geschikt voor (Product) Managers die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de waarde van hun producten Maar ook voor eindgebruikers, key-users, businessanalisten en informatiemanagers.

 • Waarom Agile?
 • Basics: Scrum en complexiteit
 • Hoe maak je Vision statements?
 • Wat bepaalt en beïnvloedt ‘Value’ in softwareontwikkeling?
 • Wat is de bijzondere rol van de Product Owner in het Scrum framework, onder andere in relatie tot de (overige) stakeholders?
 • Een Agile visie op productmanagement
 • Requirementstechnieken Releaseplanning, forecasting en monitoring in Scrum
 • Hoe verbetert Scrum de Total Cost of Ownership?
 • Voorbereiding op het PSPO I ( Professional Scxrum Product Owner I assessment)
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
2 dagen voor € 1.695,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
SCRUM-PO
SCRUM Product Owner + Examen
€ 1.695,-
Bekijk beschikbaarheid