ORDS01

Oracle REST Data Services

2 dagen
Intermediate
Available in English

Volg de ORDS01 Training Oracle REST Data Services. In deze training leer je meer over Oracle REST Data Services, een krachtig tool waarmee je jouw Oracle databases kunt omzetten in zeer schaalbare en veilige, enterprise-waardige RESTful API Services.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Flexibel inplannen
Bij ons kun je flexibel inplannen. Zo train je wanneer het jou uitkomt. 
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug.
Hidden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt

Training: Oracle REST Data Services

Oracle REST Data Services (ORDS) maakt het gemakkelijk moderne REST-interfaces te ontwikkelen voor relationele gegevens in de Oracle Database 18c met JSON Document Store en Oracle NoSQL Database. ORDS is lokaal en als Oracle Database Cloud Service beschikbaar.

REST is de dominante interface geworden voor toegang tot services op internet, inclusief die van grote leveranciers zoals Google, Facebook, Twitter en Oracle, en binnen de onderneming door toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

REST biedt een krachtig maar eenvoudig alternatief voor standaards, als SOAP met connectiviteit met vrijwel elke taal zonder clientdriver installatie, omdat het gebaseerd is op eenvoudige HTTP-calls, die vrijwel elke taal ondersteunt.

Doelstelling:

In deze training leer je meer over Oracle REST Data Services, een krachtig tool waarmee je jouw Oracle databases kunt omzetten in zeer schaalbare en veilige, enterprise-waardige RESTful API Services. ORDS geeft REST toegang tot jouw Oracle database tabellen, views, en program units met nagenoeg geen codering. Je kunt eenvoudig complexe, aangepaste REST services creëren, met jouw SQL en PL/SQL vaardigheden.

We beginnen met het installeren en configureren van ORDS. Daarna leer je hoe je REST toegang inschakelt voor database objecten, en hoe je aangepaste REST services creëert. Tot slot leer je hoe je jouw REST services beveiligt en ze uitrolt op standaard applicatie servers. Deze training geeft je een solide basis om aan de slag te gaan met ORDS, waarmee je snel RESTful services creëert tegen jouw Oracle Databases. Het geleerde zal jouw ontwikkeling en adoptie van cloud-native apps en micro services architectuur aanzienlijk vergemakkelijken.

Kennis op het niveau van SQL en PL/SQL Fundamentals is vereist.

Deze training is bedoeld voor Oracle Database- en Application Developers.

 • Inleiding in Webservices en REST
 • Oracle REST Data Services
 • Installatie en beheer Oracle REST Data Services (ORDS)
 • AutoREST Enable Database Objects
 • REST Ontwikkelen
 • Query, Insert, Update, en Delete Data met Restful Services
 • Beveilig RESTful Service in Oracle REST Data Services
 • Bouw en Run Web Applicaties met Oracle JET en ORDS
 • Oracle REST Data Services met Oracle Spatial en Maps
 • RESTful services met PL/SQL stored procedures en spatial functions.
 • REST services voor maps met wind storms in een opgegeven gebied.

Ontvang gave gadgets bij onze trainingen!

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Digital MOC
Labomgeving
2 dagen voor € 990,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Digitale brochure ontvangen?

 • Hidden
 • Hidden
 • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ORDS01
Oracle REST Data Services
€ 990,-
Bekijk data