ONENOTE

Microsoft OneNote

1 dag
Beginner
Available in English

Volg de Training Microsoft OneNote. OneNote is het notitieprogramma van Microsoft. In deze onze training OneNote leer je alles wat je nodig hebt om zo effectief mogelijk met het programma om te gaan.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Notitieblokken met secties en pagina’s samenstellen en opmaken
Afbeeldingen, documenten en hyperlinks invoegen
Werken met andere OneNote-apps en via de browser
€ 449,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Microsoft OneNote

OneNote is het notitieprogramma van Microsoft. In OneNote kun je uiteraard je notities kwijt maar je kunt nog veel meer er mee doen om de productiviteit van jou en je bedrijf te vergroten. Denk hierbij aan samenwerken in één OneNote document wat ideaal is voor projecten, vergaderingen en brainstormsessie. In deze onze training OneNote leer je alles wat je nodig hebt om zo effectief mogelijk met het programma om te gaan.

Na afronding van deze training kun je:

 • Notitieblokken met secties en pagina’s samenstellen en opmaken
 • Opslaan op OneDrive en de harde schijf
 • Afbeeldingen, documenten en hyperlinks invoegen
 • Tekenen en schrijven in OneNote
 • Werken met andere OneNote-apps en via de browser
 • Exporteren, afdrukken en beveiligen
 • Invoegtoepassingen gebruiken

Er is geen specifieke voorkennis nodig voor het volgen van deze training.

Doelgroep is iedereen die effectief met OneNote wil werken.

 • Een notitieblok starten
 • Pagina- en tekstopmaak
 • Invoegen van bestanden en links maken
 • Digitale inkt en de zoekfunctie
 • Notitieblokken delen
 • Exporteren, afdrukken, vertalen en meer
 • OneNote uitbreiden
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Lesmethode Master IT

Active Learning

Je maakt samen met je trainer een plan en gaat actief aan de slag. In een kleine klas verdiepen in wat je echt nodig hebt, inzoomen op zaken die je echt interesseren en overslaan wat je al weet of niet nodig hebt. Plan je lesdagen flexibel, neem real-life casussen mee en werk ze uit met je trainer. Verrijk je kennis en verbind het met alles wat je al wist.

Lesmateriaal
Slagingsgarantie
Labomgeving
1 dag voor € 449,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
ONENOTE
Microsoft OneNote
€ 449,-
Bekijk beschikbaarheid