LEAN01

Lean IT Foundation + Examen

2 dagen
Beginner
Available in English

Volg de training Lean IT Foundation + Examen. Lean IT is een uitbreiding van Lean-principes, toegepast in een IT-omgeving. De benadering is een manier van denken en doen, waarbij met name gefocust wordt op de organisatiecultuur. Lean IT hangt samen met de ontwikkeling en het beheer van IT-producten en diensten.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

De waarde voor de klant verhogen
Verspilling elimineren
De Lean IT principes toepassen​​​​​​
€ 1.345,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Lean IT Foundation + Examen

Lean IT is een uitbreiding van Lean-principes, toegepast in een IT-omgeving. De benadering is een manier van denken en doen, waarbij met name gefocust wordt op de organisatiecultuur. Lean IT hangt samen met de ontwikkeling en het beheer van IT-producten en diensten.

Lean-principes houden zich bezig met:

 • Verhogen van de waarde voor de klant
 • Het verhogen van klantwaarde
 • Het elimineren van verspilling (werk dat geen toegevoegde waarde heeft)
 • Management als facilitator
 • De betrokkenheid van alle medewerkers
 • Continue verbetering
 • Het behoud van waarde met minder werk.

Veel organisaties hebben Lean IT geadopteerd om de klanttevredenheid te verhogen en om een grotere strategische en financiële waarde te behalen.

Examenformaat

 • Meerkeuzetoets (Engelstalig)
 • 40 vragen per examen
 • 26 punten vereist om te slagen (van de 40 beschikbare) – 65%
 • Tijdsduur 60 minuten
 • Gesloten boek.

Het examen wordt op de laatste dag, aan het einde van de training, afgenomen en is inbegrepen in de trainingprijs.

Je hebt geen specifieke vooropleiding of ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan de Lean IT Foundation training en te slagen voor het examen, alhoewel een basiskennis van IT concepten tot aanbeveling strekt.

De Lean IT Foundation training en certificering is opgezet voor alle medewerkers van een IT organisatie en voor IT professionals die Lean IT willen gaan toepassen of er sinds kort mee werken.

Aan het einde van de training zult u:

 • Bekend zijn met en kennis hebben van de basisbegrippen van Lean en de kernprincipes ervan
 • Vertrouwd zijn met het gebruik van enkele analyse-instrumenten voor Lean IT
 • Inzicht hebben in wat Lean IT kan betekenen voor een organisatie
 • Inzicht hebben in de toepassing van de Lean-filosofie in een IT-omgeving
 • In staat zijn om de principes van Lean IT toe te passen onder begeleiding van een expert.
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
2 dagen voor € 1.345,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
LEAN01
Lean IT Foundation + Examen
€ 1.345,-
Bekijk beschikbaarheid