IPMA-D

IPMA-D Projectmanagement

4 dagen
Beginner
Available in English

Volg de IPMA-D Projectmanagement training bij Master IT. Ben jij projectmedewerker of een beginnende projectmanager en klaar voor de volgende stap? Het IPMA-D examen helpt je omdat je met dit certificaat aantoont dat jij gedetailleerde kennis en kunde van Projectmanagement hebt.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Projecten opstarten en inrichten
Financiële basiskennis rondom projectmanagement toepassen
Goed voorbereid het IPMA-D examen inplannen
€ 2.295,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: IPMA-D Projectmanagement

Ben je startend projectmanager of projectmedewerker? Wil je jouw kennis en ervaring verder verbreden en met een erkend IPMA-D certificaat bekronen? Dan is de IPMA D training projectmanagement voor jou de juiste training.Deze IPMA D training is examenvoorbereiding. Als ervaren projectmedewerker of beginnend projectmanager wil je graag aantonen dat jouw kennis up-to-date is en dat je capabel bent, ook al ontbreekt het je nog aan ervaring als projectmanager. Die mogelijkheid biedt het IPMA D certificaat. IPMA D toetst de theorie van projectmanagement. Deze IPMA D cursus biedt jou de juiste basis voor een succesvol IPMA D examen. Juist projectmedewerkers en beginnende projectmanagers kunnen hierna veel effectiever op vele manieren ervaring opdoen in de praktijk. Aan het einde van de cursus ben je goed voorbereid voor het IPMA-D examen. Het examen is niet inbegrepen in de cursusprijs. Je kunt het examen inboeken via https://www.ipmacertificeren.nl/

Een specifieke vooropleiding is niet nodig.

Projectmedewerkers en beginnende projectmanagers met HBO werk- en denkniveau. Ervaring in projectmanagement is niet vereist.

De IPMA D training behandelt o.a.:

  • Richten en Inrichten: Opstarten en inrichten van het project met het oog op een effectieve beheersing en communicatie in relatie tot de business case en de belangen van de diverse stakeholders.
  • Geld in projecten: Financiële basiskennis (balans, winst- en verliesrekening) en ondersteuning voor investeringsbeslissingen (business case).
  • Tijd in projecten: Opzetten van een productgerichte planning, netwerkplanning, plannings­technieken, Earned Value Analysis
  • Leiderschap en Gedrag: Leiderschapsmodellen, groepsvorming en groepsdynamica, motivatie en communicatie.

De training kent een afwisselende mix van theorie (kennisoverdracht), reflectie, casuïstiek en praktische groepsopdrachten. Tijdens huiswerk wordt de theorie verder bestudeerd en wordt het proefexamen geoefend.

Naast de contacturen moet je rekening houden met circa 20 uur huiswerk/zelfstudie.

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
4 dagen voor € 2.295,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
IPMA-D
IPMA-D Projectmanagement
€ 2.295,-
Bekijk beschikbaarheid