DO-Coach

DevOps Leadership – DevOps Coach (DASA) + Examen

3 dagen
Intermediate
Available in English

Volg de DevOps Leadership – DevOps Coach (DASA) Training + Examen bij Master IT! Geschikt voor iedereen die als DevOps coach binnen een organisatie wil werken.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
Hidden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt

Training: DevOps Leadership – DevOps Coach (DASA) + Examen

De DevOps Coach inspireert teams en individuen met tot nadenken stemmende en creatieve processen. De kern van de DASA DevOps Coach is het mogelijk maken en ondersteunen van de DevOps-transformatie. De DevOps Coach stimuleert prestaties en is een katalysator voor verandering, voor individuen, teams en de organisatie. DevOps Coaches begrijpen de essentie van DevOps en hoe ze teams kunnen coachen bij het overnemen van DevOps-principes of het overwinnen van uitdagingen. DASA DevOps Coaches zijn bekend met verschillende coachingmodellen en instrumenten en kunnen op ieder moment het beste model toepassen voor de organisatie en mensen. De DevOps Coach is een cruciale rol geworden in het stimuleren van DevOps-succes en organisatorische prestaties, aangezien DevOps een culturele verschuiving vereist naar een nieuwe mentaliteit, gedrag en manieren van werken.​​​​​​De training wordt klassikaal gegeven in het Nederlands (optioneel Engels). De theorie wordt afgewisseld met opdrachten.

Geen specifieke vooropleiding benodigdHBO werk- en denkniveau.

Voor mensen die als DevOps coach binnen een organisatie wil werken. Je hoeft geen DevOps vooropleiding te hebben.

 • Kennis van DevOps en koppelen van de rol van DevOps Coach aan de DASA DevOps Principles
 • Begrijp de mindset en rol van een DevOps Coach
 • Begrijp de kenmerken, structuren en levenscycli van DevOps-teams en hoe je ze kunt coachen naar high-performance
 • Leer het GROW-model gebruiken als een effectief hulpmiddel tijdens het hele coaching proces
 • Ontdek en leer de kunst van “Feedback” en het creëren van een feedbackcultuur met behulp van verschillende “Feedback” -modellen
 • Leer meer over DevOps-transformatiebeheersing
 • Onderscheid de verantwoordelijkheden van “DevOps Coach” en “DevOps Leader”
 • Begrijp dat DevOps Coaching bedoeld is voor continue “Prestaties” en “Verandering” – en begrijp de onderliggende statistieken
 • Leer vaardigheden, technieken en mentaliteitsverschuivingen en duik diep in innerlijke en uiterlijke competenties, waarbij je focust op wat je doet en hoe je bent
 • Begrijp en gebruik coaching vaardigheden en kennis om goed presterende teams te creëren die veerkrachtig, innovatief, vindingrijk zijn en klaar zijn voor hun voortdurende verbeteringen
 • Begrijp de 4 verschillende belangrijke modi: Coaching, Mentoring, Facilitation & Consulting. Leer wanneer, waarom en hoe je de juiste modus toepast
 • Pas lessen toe om een Agile DevOps businesscase op te bouwen en plan voor de DevOps Transformatie-reis
 • Interpreteer de DevOps-organisatiedoelstellingen en stel de cruciale rol vast die goed presterende teams hierin spelen
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
3 dagen voor € 1.995,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Digitale brochure ontvangen?

 • Hidden
 • Hidden
 • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
DO-Coach
DevOps Leadership – DevOps Coach (DASA) + Examen
€ 1.995,-
Bekijk data