CCSK

Cloud Security + Examen

3 dagen
Beginner

Volg de Cloud Security training. Deze 3-daagse Cloud Security training bereid je voor op het Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA), inclusief de aanbevelingen van het European Network and Information Security Agency (ENISA).

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Jouw kennis m.b.t. cloud security issues aantonen
Beveiliging van basisinfrastructuur, virtuele hosts en netwerken, IaaS, PaaS, SaaS-beveiliging, containers beheersen
Gecertificeerd worden als Cloud Security Knowledge (CCSK)
Pak nu € 1000,- korting
Via het STAP budget kan je tot wel € 1000,- incl. BTW korting krijgen op je training. Hierdoor zijn veel van onze trainingen zelfs gratis! Bekijk het STAP budget.
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
Hidden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt

Training: Cloud Security + Examen

Deze 3-daagse Cloud Security training bereid je voor op het Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA), inclusief de aanbevelingen van het European Network and Information Security Agency (ENISA). CSA en ENISA zijn de twee wereldleiders op het gebied van leveranciersonafhankelijk Cloud Security onderzoek en brengen in samenwerking de eerste onafhankelijke Cloud Security certificering op de markt.De 3-daagse Cloud Security training bevat:

 • CSA Book on Security Guidance for Critical Areas of Focus in Cloud Computing v2.1
 • ENISA Book on Cloud Computing Security Risk Assessment
 • Relevante white papers over Cloud Computing
 • NIST (National Institute of Standards and Technology) documentatie over de cloud: Guidelines on Security and Privacy in Public Cloud Computing; the NIST Definition of Cloud Computing; Cloud Computing Synopsis and Recommendations

Examen:Het CCSK examen is een web based, multiple-choice examen dat jouw kennis toetst m.b.t. cloud security issues. Het examen bestaat uit 60 vragen en neemt 90 minuten in beslag. Mocht je onverhoopt de eerste keer niet slagen, dan mag je het examen geheel kosteloos overdoen.

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Deze 3-daagse Cloud Security training, die opleidt voor de Cloud Security certificering van de Cloud Security Alliance (CSA), is relevant voor iedere IT professional die zich wil verdiepen in de security issues van Cloud Computing.

Cloud Computing – introduction

 • Essential characteristics, service models, deployment models

Infrastructure security for cloud computing

 • Securing base infrastructure, management plane, virtuals hosts and networks, IaaS, PaaS, SaaS security, containers

Risk and governance

 • Legal and compliance, audit, data governance, risk management, CCM (Cloud Control Matrix)

Data and application security

 • Cloud data architectures, data security and encryption, CASB, Identity & Access Management (IAM), Security as a Service (SaaS), DevOps

Cloud security operations

 • Monitoring, incident response, interoperability, IoT, Big Data and mobile
 • CCSK exam preparation
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Examenvoucher
Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
3 dagen voor € 2.480,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Digitale brochure ontvangen?

 • Hidden
 • Hidden
 • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CCSK
Cloud Security + Examen
€ 2.480,-
Bekijk data