CCTA

Check Point Certified Troubleshooting Administrator

2 dagen
Intermediate

Volg de Check Point Certified Troubleshooting Administrator en krijg begrip van essentiële concepten en vaardigheden die nodig zijn voor effectief probleembeheer binnen de Check Point Security Management architectuur en Security Gateways

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Begrijpen hoe Check Point bronnen te gebruiken voor support.
Client side en server side NAT begrijpen.
Begrijpen hoe u aanmeldings- en verificatieproblemen met de SmartConsole kunt oplossen.
€ 1.800,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Check Point Certified Troubleshooting Administrator

De Check Point Certified Troubleshooting Administrator (CCTA) training verbetert uw begrip van essentiële concepten en vaardigheden die nodig zijn voor effectief probleembeheer binnen de Check Point Security Management architectuur en Security Gateways. Deze certificering is cruciaal voor IT-professionals die streven naar expertise in het onderhouden en troubleshooten van Check Point-

– Werkkennis van UNIX en/of Windows besturingssystemen- Werkkennis van netwerken TCP/IP- CCSA-training/certificering- Gevorderde kennis van Check Point beveiligingsproducten

Deze training is voor iedereen die meer wil leren over de concepten en vaardigheden die nodig zijn om problemen op te lossen die zich kunnen voordoen bij het beheren van de Check Point Security Management architectuur en Security Gateways.

  • Een inleiding tot probleemoplossing
  • Problemen oplossen met SmartConsole en beleidsbeheer
  • Logboekactiviteit bewaken
  • Problemen met NAT oplossen
  • Het Unified Access Control-beleid begrijpen
  • Basisproblemen met VPN oplossen
  • ClusterXL-verbindingen bewaken
  • Identiteitsbewustzijn begrijpen
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
2 dagen voor € 1.800,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
CCTA
Check Point Certified Troubleshooting Administrator
€ 1.800,-
Bekijk beschikbaarheid