CISA

Certified Information Systems Auditor

4 dagen
Intermediate

Volg de training Certified Information Systems Auditor en onderscheid je als specialist op het gebied van audit, controle en beveiliging.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

      
Onderscheid je als specialist op het gebied van audit, controle en beveiliging
      
Een auditstrategie voor informatiesystemen ontwikkelen en implementeren
      
Risico-analyses uitvoeren die compliant zijn aan audit standaarden, richtlijnen en best practices
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
Hidden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt

Training: Certified Information Systems Auditor

De complexiteit van de huidige technologische en zakelijke omgeving vormt een grote uitdaging voor organisaties die de integriteit en beveiliging van hun IT- en bedrijfssystemen willen beschermen en beheersen. Ook neemt de regulering en het toezicht door de overheid almaar toe, waardoor sterkere interne bewaking en transparantie wordt vereist.De vaardigheden, kennis en praktijk die het gerenommeerde CISA-programma aanbeveelt en evalueert, zijn de bouwstenen om deze uitdaging aan te gaan. Met het behalen van de CISA certificering onderscheid je zich als specialist op het gebied van audit, controle en beveiliging. Zo leer je ondermeer een audit strategie voor informatiesystemen ontwikkelen en implementeren gebaseerd op risico analyse, die compliant is aan audit standaarden, richtlijnen en best practices. Ter voorbereiding op de CISA training ontvang je al bij inschrijving het officiële ISACA studiemateriaal inclusief oefenvragen. Zo kom je beter voorbereid binnen in de klassikale training en kun je op basis van de doorgenomen stof gerichter vragen stellen aan de praktijkervaren docent. Resultaat is een meer interactieve training met diepgang op de zwaardere onderwerpen.

Voor een CISA-certificering moet je aan de volgende eisen voldoen:

Je moet beschikken over vijf jaar relevante werkervaring in de informatiesystemen audit, control, assurance of security

De CISA training is interessant voor cursisten met diverse achtergronden en persoonlijke doelen: de informatiebeveiliger en/of CISSP gecertificeerde cursist die meer wil leren over het IT Audit proces; de (Non-) IT Auditor profiteert van de training door meer te leren over technical controls.

1. Het auditproces voor informatiesystemen (21 procent)

– Voorzien in auditservices conform IT-auditnormen om de organisatie te helpen met het beschermen en beheren van informatiesystemen.

2. IT-governance en -management (17 procent)

– Garanderen dat het nodige leiderschap en organisatiestructuren en -processen aanwezig zijn waarmee doelstellingen kunnen worden bereikt en de strategie van de organisatie wordt ondersteund.

3. Acquisitie, ontwikkeling en implementatie van informatiesystemen (12 procent)

– Garanderen dat het beleid voor acquisitie, ontwikkeling, testen en implementatie van informatiesystemen aan de strategieën en doelstellingen van de organisatie voldoet.

4. Operaties van informatiesystemen en business weerbaarheid (Resilience) (23 procent)

– Garanderen dat de processen voor de operatie, het onderhoud en de ondersteuning van informatiesystemen aan de strategieën en doelstellingen van de organisatie voldoen.

5. Bescherming van informatiemiddelen (27 procent)

– Garanderen dat de organisatie beleid, normen, procedures en beheer hanteert waarmee de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatiemiddelen worden gewaarborgd.

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
4 dagen voor € 3.750,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Digitale brochure ontvangen?

  • Hidden
  • Hidden
  • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CISA
Certified Information Systems Auditor
€ 3.750,-
Bekijk data