N18-DV2

C/Side Solution Development in Dynamics NAV2018

3 dagen
Intermediate

Volg de N18-DV2 Training N18-DV2 Training C/Side Solution Development in Dynamics NAV2018. Het doel van deze N18-DV2 training is de kennis opgedaan in de training C/SIDE Introduction uit te bouwen, zodat je in staat bent standaard applicaties in Microsoft Dynamics NAV2018 te ontwikkelen.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Standaardapplicaties in Microsoft Dynamics NAV2018 ontwikkelen
Data, procesmodel, Master Tables en Pages onderscheiden en inzetten
SQL Server optimaliseren
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 
Hidden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt

Training: C/Side Solution Development in Dynamics NAV2018

Het doel van deze N18-DV2 training is de kennis opgedaan in de training C/SIDE Introduction uit te bouwen, zodat je in staat bent standaard applicaties in Microsoft Dynamics NAV2018 te ontwikkelen.

Als voorbereiding op deze training wordt er na inschrijving een document per mail toegestuurd. Dit moet van te voren worden doorgenomen en de daarbij behorende opdrachten worden gemaakt (± 10 uur). Zonder deze voorbereiding is deelname aan de training niet effectief.

De trainingsdagen bestaan voor een groot gedeelte uit kennisoverdracht. Tussen de drie dagen van deze training zit steeds enige ruimte. Je word geacht in de tussenliggende tijd de opgegeven oefeningen uit te voeren. Dit kost elke keer een aanzienlijke hoeveelheid tijd (± 8 uur per keer). Het is belangrijk dat deze tijd van tevoren wordt ingepland.

Kennis op het niveau van training C/Side Introduction in Microsoft Dynamics NAV2018 (N18-DV1) is noodzakelijk.

Ontwikkelaars en (technische) consultants

 • Data en procesmodel
 • Master Tables en Pages
 • Documenten
 • Boekingsroutines
 • Rapportage
 • Statistiek
 • Dimensies
 • Rolcentrum
 • Web Services
 • Testen en debuggen
 • SQL Server optimalisatie

Door middel van oefeningen en cases wordt deze kennis uitgebreid in praktijk gebracht.

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
3 dagen voor € 1.347,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Digitale brochure ontvangen?

 • Hidden
 • Hidden
 • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
N18-DV2
C/Side Solution Development in Dynamics NAV2018
€ 1.347,-
Bekijk data