BiSL-N

BiSL NEXT

2 dagen
Advanced
Available in English

Volg de BISL® NEXT en leer hoe het framework van de nieuwe generatie van Business Information Service Labrary (BISL) eruit ziet

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Het framework van de nieuwe generatie BISL omschrijven
Bedrijfsprocessen optimaliseren door verbinding te leggen tussen verschillende afdelingsniveau's
Alle begrippen uit het werkveld van informatiemanagement herkennen
Hulp of advies nodig?
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen 30 minuten terug. 

"*" indicates required fields

Hidden

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste lesmethode
Kleine klassen
Flexibel inplannen
Leer wat jij nodig hebt

Training: BiSL NEXT

BiSL® Next beschrijft het framework van de nieuwe generatie van Business Information Services Library, BiSL®.

BiSL® Next is een public domain standaard voor business informatie management met leidende principes, good practices en praktische templates. Het biedt een leidraad voor digitaal geëngageerde business leiders en degenen die met hen samenwerken, met het uiteindelijke doel om bedrijfsprestaties te verbeteren door beter gebruik van informatie en technologie.

Twaalf elementen – vier drivers, vier domains en vier perspectives – vormen de basis van BiSL® Next en komen aanbod in deze 2-daagse cursus. Het examen ‘EXIN Business Information Management Foundation with reference to BISL NEXT’ is optioneel en kan aan het einde van de 2e dag worden afgenomen.

Voor deze training is geen voorkennis nodig.

Business managers, Business informatie managers, Business analisten, CIO’s en Consultants. Daarnaast is de training ook interessant voor professionals die een belangrijke rol hebben in het beheer en de ontwikkeling van IT vanuit businessperspectief zoals key users, product owners en projectmanagers.

  • BiSL® Next model – de drivers: Need, Value, Mission en Capability – de domains: Governance, Strategy, Improvement en Operation en – de perspectives: Business, Data, Service en Technology.
  • Domeinen Improvement en Operation, inclusief de activiteiten en producten.Aansluiting van BiSL® Next met agile/scrum en DevOps.
10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
2 dagen voor € 845,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie

Digitale brochure ontvangen?

  • Hidden
  • Hidden
  • Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze Privacy Policy

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
BiSL-N
BiSL NEXT
€ 845,-
Bekijk beschikbaarheid