BiSL-N

Digital Information Design (DID®) Foundation

2 dagen
Advanced
Available in English

Volg de BISL® NEXT en leer hoe het framework van de nieuwe generatie van Business Information Service Labrary (BISL) eruit ziet

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Het framework van de nieuwe generatie BISL omschrijven
Bedrijfsprocessen optimaliseren door verbinding te leggen tussen verschillende afdelingsniveau's
Alle begrippen uit het werkveld van informatiemanagement herkennen
€ 845,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Digital Information Design (DID®) Foundation

DID® (Digital Information Design) beschrijft het framework van digitale informatieontwerp voor de nieuwe generatie en is een opvolger van BISL Next.

DID® is een public domain standaard voor het vormgeven en verbeteren van de informatievoorziening met leidende principes, best practice en praktische sjablonen. Het biedt een leidraad voor informatieprofessionals en degenen die met hen samenwerken, met als uiteindelijk doel om de prestaties van organisaties te verbeteren door beter gebruik van informatie en technologie.

Twaalf elementen – vier drijfveren, vier domeinen en vier perspectieven – vormen de basis van DID® en komen aan bod in deze tweedaagse training. Het examen ‘DID® Foundation’ is optioneel.

Digital Information Design (DID®)  is een geregistreerd merk van Van Haren Publishing

BiSL® is een geregistreerd merk van Van Haren Publishing.

Voor deze training is geen voorkennis nodig.

Professionals op het gebied van digitale informatievoorziening, zoals informatiemanagers, informatie-architecten, businessanalisten, UX-designers, , contentstrategen, webontwikkelaars en communicatieprofessionals. Ook voor professionals die betrokken zijn bij het vormgeven en beheren van informatievoorziening vanuit businessperspectief, zoals product owners en projectmanagers.

Aan het einde van de training heb je praktische handvatten om DID® toe te passen in je eigen werk en om zowel je organisatie als je dagelijkse werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen

 

Het DID®-model

  • De drijfveren: Behoefte, Waarde, Missie en Vermogen
  • De domeinen: Governance, Strategie, Verbetering en Operatie
  • De perspectieven: Business, Data, Service en Technologie.
  • Activiteiten en resultaten.
  • Aansluiting van DID® met agile/scrum en DevOps.
  • Digital Information Design (DID®) is een geregistreerd merk van de DID® Foundation.

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
2 dagen voor € 845,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
BiSL-N
Digital Information Design (DID®) Foundation
€ 845,-
Bekijk beschikbaarheid