BA

Business Analyse

3 dagen
Beginner

Volg de Business Analyse training en leer hoe je goed onderbouwde aanbevelingen kan doen voor businessproblemen.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Bedrijfsactiviteiten modelleren
Business problemen inhoudelijk onderzoeken
Aanbevelingen doen door middel van Efficiënte oplossingen
€ 1.855,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: Business Analyse

De focus van onze cursus Business Analyse ligt op het inrichten en optimaliseren van bedrijfsprocessen, gebaseerd op de principes van BABOK (Business Analysis Body of Knowledge). Bedrijfsprocessen moeten voortdurend aangepast worden om optimaal bij te dragen aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen. Hierbij speelt IT vaak een cruciale rol om deze processen effectief en efficiënt te organiseren. Grote veranderingen binnen IT, zoals outsourcing, rightshoring en het hanteren van een servicegeoriënteerde aanpak, zorgen voor een toegenomen nadruk op bedrijfsprocessen en hun beheer.

Tijdens de cursus richten we ons intensief op de integratie en het management van IT binnen organisaties. Deelnemers krijgen een uitgebreid overzicht van diverse kennisgebieden die essentieel zijn voor een business analist. Door het behandelen van praktijkcases kunnen deelnemers snel zelf aan de slag, terwijl zij gedurende drie dagen verder getraind worden in de subtiele aspecten van het vakgebied. Voor het modelleren en documenteren van bedrijfsprocessen maken we gebruik van tools zoals Sparx Systems Enterprise Architect en Bizagi. De cursus wordt gegeven door ervaren docenten die in staat zijn om theorie en praktijk met elkaar te verbinden.

Er is geen voorkennis nodig voor het volgen van deze training.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die actief is als Business Analist of ambities heeft om in deze rol te groeien. Daarnaast is de training ook passend voor Projectleiders, Architecten, Informatieanalisten, Systeemanalisten, Functioneel Ontwerpers en Functioneel Beheerders.

 

 • Business Awareness
 • What is a Business Analyst?
 • Start with the Business View
 • Stakeholder Analysis
 • Use Case Driven Requirements
 • Sequence Diagrams
 • Business Process Management
 • Modeling a Process with BPMN
 • Agility and Collaborative Games
 • Domain Model
 • Requirements Estimation
 • Business Rules & Gap Analysis
 • Risk Analysis & State Modeling
 • Key Performance Indicators
 • Strategy Development & Balanced Scorecard

 

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
3 dagen voor € 1.855,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
BA
Business Analyse
€ 1.855,-
Bekijk beschikbaarheid