ARCH

ArchiMate® 3 training course – Foundation en Practitioner (met examenvouchers)

3 dagen
Intermediate

Volg de ArchiMate® 3 training course – Foundation en Practitioner training en leer alles rondom Archimate3.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

De Archimate taalstructuur begrijpen.
Het viewpoint mechanisme toepassen.
De bijbehorende examens maken.
€ 2.380,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: ArchiMate® 3 training course – Foundation en Practitioner (met examenvouchers)

ArchiMate® 3 Training Course: Foundation en Practitioner Level:De ArchiMate® 3 training course, gericht op zowel de Foundation als Practitioner levels, biedt uitgebreide training in het gebruik van ArchiMate als modelleertaal voor het modelleren en visualiseren van enterprise architecturen. Deze cursus duikt diep in de complexe modelleervraagstukken die vaak aan bod komen in het Certified examen en biedt cursisten de kans om hun eigen modelleeruitdagingen te bespreken.Belang van ArchiMate voor Enterprise Architecten:ArchiMate, erkend als een open standaard modelleertaal, speelt een cruciale rol voor enterprise architecten die streven naar een gestandaardiseerde beschrijving van hun architecturen. Deze taal maakt het mogelijk om de architectuur van een organisatie op een consistente en samenhangende wijze vast te leggen, wat leidt tot verbeterde afstemming tussen business en IT.Examen Details: ArchiMate® 3 Part 1 en Part 2:Bij deze cursus horen ook vouchers voor de ArchiMate® 3 Part 1 en Part 2 examens, welke je op elk gewenst moment kunt aflegene bij een Pearson Vue Testing Center naar keuze. De kosten van de examens zijn inbegrepen in de totale cursusprijs.

 • ArchiMate® 3 Part 1 Examen: Dit gesloten boek examen duurt 60 minuten en bevat 40 meerkeuzevragen. Om te slagen moet je 24 van de 40 punten behalen (60% goed).
 • ArchiMate® 3 Part 2 Examen: Dit open boek examen duurt 90 minuten en omvat meerkeuzevragen gebaseerd op 8 complexe scenario’s, met een puntensysteem dat het best mogelijke antwoord beloont. Een digitale kopie van het relevante handboek is beschikbaar tijdens het examen voor gebruik.

Extra Examentijd voor Niet-Native Engelse Sprekers:Beide examens worden in het Engels afgenomen, en niet-native Engelse sprekers ontvangen extra tijd om de examens te voltooien.

Er is geen specifieke voorkennis nodig. Het cursusmateriaal is Engelstalig, een goede leesvaardigheid Engels is vereist.

De cursus is bestemd voor architecten die in hun dagelijkse praktijk ArchiMate® gaan toepassen.

 • Concepts and Definitions
 • Language Structure
 • Generic Metamodel
 • Business Layer
 • Relationships
 • Application Layer
 • Technology and Physical Layer
 • The ArchiMate standard and TOGAF
 • Motivation Aspects
 • Strategy Elements
 • Implementation/Migration Elements
 • Language Specifics

 

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
3 dagen voor € 2.380,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
ARCH
ArchiMate® 3 training course – Foundation en Practitioner (met examenvouchers)
€ 2.380,-
Bekijk beschikbaarheid