N-DV2AL

AL Solution Development in Business Central

3 dagen
Advanced
Available in English

Volg de AL Solution Development in Business Central training bij Master IT. Leer solutions ontwikkelen in AL (Application Language) m.b.v. Visual Studio Code. Hiermee ben je in staat krachtige uitbreidingen in Microsoft Dynamics 365 Business Central te ontwikkelen

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Standaard extensions in Microsoft Dynamics 365 Business Central ontwikkelen
Data en procesmodel optimaliseren
Microsoft Dynamics 365 Business Central uitbreiden
€ 1.650,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: AL Solution Development in Business Central

Het doel van deze training is de kennis opgedaan in de cursus AL Extension Development Introduction (N-DV1AL) uit te bouwen, zodat je in staat bent standaard extensions in Microsoft Dynamics 365 Business Central te ontwikkelen.Als voorbereiding op deze training wordt er na inschrijving een document per mail toegestuurd. Dit moet van te voren worden doorgenomen en de daarbij behorende opdrachten worden gemaakt (± 10 uur). Zonder deze voorbereiding is deelname aan de training niet effectief.De trainingsdagen bestaan voor een groot gedeelte uit kennisoverdracht. Tussen de drie dagen van deze training zit steeds enige ruimte. Je wordt geacht in de tussenliggende tijd de opgegeven oefeningen uit te voeren. Dit kost elke keer een aanzienlijke hoeveelheid tijd (± 8 uur per keer). Het is belangrijk dat deze tijd van tevoren wordt ingepland.

Kennis op het niveau van training AL Extension Development Introduction in Dynamics Business Central (N-DV1AL) is noodzakelijk. 

Ontwikkelaars en (technische) consultants. Deze training is zowel geschikt voor Business Central in de Cloud als Business Central on-premise.

 • Data en procesmodel
 • Master Tables en Pages
 • Documenten
 • Boekingsroutines
 • Rapportage
 • Statistiek
 • Dimensies
 • Rolcentrum
 • Webservices
 • Testen en debuggen
 • SQL Server optimalisatie

Door middel van oefeningen en cases wordt deze kennis uitgebreid in praktijk gebracht.

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
3 dagen voor € 1.650,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
N-DV2AL
AL Solution Development in Business Central
€ 1.650,-
Bekijk beschikbaarheid