N-DV1AL

AL Extension Development Introduction in Business Central

3 dagen
Intermediate
Available in English

Volg de AL Extension Development Introduction in Business Central training bij Master IT. Leer extensions te ontwikkelen in AL (Application Language) m.b.v. Visual Studio Code. Hiermee ben je in staat Microsoft Dynamics 365 Business Central aan te passen en uit te breiden.

Na afronding van deze training kun je onder andere:

Werken met de basisobjecten (zoals tabellen, tabel-extensions, pages, page-extensions, reports, codeunits)
Extensions in AL (Application Language) ontwikkelen in Visual Studio Code
Microsoft Dynamics 365 Business Central uitbreiden
€ 1.650,-
Bekijk beschikbaarheid
Wat je van ons kunt verwachten
Beste lesmethode
Flexibel inplannen
Kleine klassen
100% Slagingsgarantie
Wat onze klanten vinden
Hulp of advies nodig?
Mail Sofie of laat haar je terugbellen.
info@master-it.nl 040-2323390

Training: AL Extension Development Introduction in Business Central

Het doel van deze training is het opdoen van basiskennis voor het ontwikkelen van extensions in AL (Application Language) m.b.v. Visual Studio Code voor mensen die nog geen ervaring hebben met ontwikkelen in Business Central (of NAV).De basisobjecten komen aan de orde (zoals tabellen, tabel-extensions, pages, page-extensions, reports, codeunits). Hiermee ben je in staat Microsoft Dynamics 365 Business Central aan te passen en uit te breiden.Tussen de 3 dagen van deze training zit steeds enige ruimte. Je wordt geacht in de tussenliggende tijd opgegeven oefeningen uit te voeren. Dit kost een aanzienlijke hoeveelheid tijd (4-8 uur per keer).

Kennis van Microsoft Dynamics 365 Business Central is noodzakelijk.

Startende ontwikkelaars en (technisch) consultants. Deze training is zowel geschikt voor Business Central in de Cloud als Business Central on-premise.

  • VS Code – AL Ontwikkelomgeving
  • AL programmeren, codeunits
  • Microsoft Dynamics Business Central Objecten:
  • – Tabellen, Tabel-extensions
  • – Pages, page-extensions
  • – Reports
  • – XMLports
  • – Queries

Door middel van oefeningen en cases wordt deze kennis uitgebreid in praktijk gebracht.

10
Jennifer Pereira
Ik heb hier de 2-daagse training Microsoft Dynamics 365 fundamentals gevolgd. Medewerkers zijn zeer hulpvaardig en denken ver mee, dit vond ik TOP! De Active Learning training met vakkundige trainster is me heel goed bevallen. De lunch was royaal en erg lekker! Kortom, wellicht tot ziens!
9,0
Willem de Lang
In Februari een 5-daagse training WS-11 (Server 2019) gevolgd in twee weken. Deze training was op basis van het Active Learning programma en dit is me zeer goed bevallen. De instructeur had voldoende tijd/kennis om vragen te beantwoorden en me verder te helpen wanneer ik vast liep.
9,5
Edwin Kruize
Bij Master IT train ik al jaren on-site in Eindhoven wat mij ontzettend goed bevalt. De Active Learning lesmethode is perfect voor mij en kan ik op mijn eigen tempo en onder goede begeleiding mijn studies volgen. De trainers hebben veel brede kennis en nemen de tijd voor je. 

In de klas, online of beiden.

Klassikaal

Bij de klassikale lesvorm voor trainingen staat een ervaren docent voor de klas. De gecertificeerde, praktijkgerichte trainer begeleidt je door de lesstof, geeft uitleg, laat voorbeelden zien, geeft hands-on opdrachten en behandelt vragen. Alle cursisten leren in hetzelfde tempo en krijgen dezelfde lesstof. De docent bepaalt het tempo afhankelijk van de behoefte van de groep.

Praktijkgerichte training
Gecertificeerde trainers
Hands-on opdrachten
Afgestemd op de leerdoelen van de groep
3 dagen voor € 1.650,-

Incompany

Wist jij dat alle IT trainingen die we aanbieden op de website ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kunnen worden? Zo volg je een maatwerk IT training (Incompany training) met al je collega’s. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen.

Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen.

We hebben jarenlang ervaring in het geven van maatwerk it trainingen. We kijken zorgvuldig naar de opleidingsbehoefte om volledig aan te sluiten bij je wensen. Zo formuleren we haalbare en concrete doelstellingen en deelnemers kunnen het geleerde in de praktijk toepassen. Op deze manier groeien deelnemers persoonlijk en professioneel op meerdere niveaus.

Maatwerktraining
Van A-Z geregeld voor jouw team
Trainer komt op locatie
N-DV1AL
AL Extension Development Introduction in Business Central
€ 1.650,-
Bekijk beschikbaarheid